dimecres, 13 de gener de 2016

U, dos i tres de 7

Avui vull compartir les primeres pàgines del meu àlbum de Nadal. 
Aquest àlbum està dins del Project Life del 2015 i transcorre des de l'u de desembre fins el 6 de gener.  El format que porto utilitzant tot l'any 2015 és el de 30x30, amb diferents dissenys de fundes, però pel Nadal utilitzo bàsicament el disseny A, juntament amb la funda de 30x30cm.

Després del que jo anomeno "Imatges d'Advent", un recorregut pels 24 primers dies de desembre, arriba la part forta del projecte. Abans, però, he volgut dedicar una pàgina per col.locar la nostra postal de Nadal.

Podeu veure "Imatges d'Advent" aquí. la postal de Nadal aquí i l'explicació de tot el Projecte aquí.La part de darrera d'aquesta postal l'he substituït per una cartolina especial del kit de l'Ali Edwards, i amb lletres adhesives he posat aquest mini-set. Vaig rumiar posar-hi l'any però ben pensat, al estar tot el projecte dins el Project Life, ja queda prou identificat que pertany al 2015.


A continuació es modifica l'estructura de l'àlbum i comença amb una transparència que fa de separador, amb el nº de dia, de cada un dels set dies.


I aquest és l'aspecte que té :
Tenim el separador amb el nº1, que no és altra cosa que una transparència de 30x30 tallada per la meitat. Per indicar l'ordre he utilitzat els números de cartró, que he cosit amb la màquina.
El separador deixa veure els fulls de darrera, en primer lloc una funda de 30x30 on només hi ha una foto de 15x30, de manera que deixa veure també part del full que queda al seu darrera, de disseny tipus A.


La foto està subjecte per una mica de cosit i també té la seva mínima decoració.

Cada any m'agrada donar-li un caire diferent a aquest projecte, que evidentment és molt repetitiu. Aquest any penso que es basa molt en les transparències i en la sobreposició de decoracions. Si mirem la foto inferior veiem la transparència The most wonderful time of the year amb un 2 cosit, la foto dins la primera funda amb el cosit que sembla que continuï del 2, el pin del 25 i el Happy Holidays, i les fotos de la funda que hi ha a sota.


A mida però que anem passant pàgines surten coses noves que al començament no es veuen.


M'agrada molt el dia 25 perquè tots estan predisposats a les fotos. Aquest any a més tenim una foto dels 8 cosins junts. El nº 8 està decorat amb embossing, utilitzant un segell de l'Ali Edwards i pols blanca. Ho vaig veure al seu projecte i és realment molt fàcil de fer.


Pel dia 26 he triat les decoracions de fusta que hi havien al kit. He afegit una estrella al full de transparències i una altra al 3, lligat amb una mica de cordill.


En aquest cas la foto és horitzontal


I el text també.
Ja veieu que les fotos queden subjectes amb una mica de cosit.


Segueixo posant algunes decoracions fora de les fundes i altres dins.I de moment això és tot. Us deixo amb aquesta foto de la Jana, que no hi ha qui la pari...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails