dijous, 28 de març del 2013

Un ou fa la gallina

L'ou de Pasqua és un símbol pagà que significa renaixement adoptat pel cristianisme per celebrar la Pasqua, com a icona de la resurrecció de Jesús. La Mona de Pasqua dels Països Catalans pot adoptar la forma d'un ou de xocolata en record d'aquesta tradició. 
font : la Viquipèdia


I parlant de resurrecció, ja torno a ser aquí. No us penseu que no estic fent res, no. Potser és que faig massa coses, o les faig totes a mitges. La qüestió és que estic ben entretinguda amb l'arxiu de fotos de casa dels pares juntament amb les meves fotos de peque fins a adolescent. Tinc, però, un grup de fotos que les hauré d'escanejar totes perquè son d'aquelles que no es poden tocar ni treure d'on estan, de manera que de moment el projecte està a mitges...tal com us deia més amunt. Això sí, el projecte es diu, o dirà : "El temps no espera". El vaig començar fa la tira, quan vaig fer el curs Yesterday and Today de l'Ali Edwards, i havia estat a l'espera mentre feia altres coses més actuals. I com que el temps no espera, desitjo poder-lo acabar en un espai de temps no molt llarg.

I tornant als ous, aquí on em veieu, sóc la padrina de la Júlia i el Miquel, i la padrina adoptada de la Jana (és la Berta però ella passa de tot). Doncs tal com us dic, la cosa va d'ous, i res millor que una ouera per cada un. 


Amb una mica de paper decorat es pot fer un "tunning guapo", i una etiqueta amb el nom, alguna decoració addicional i un llaç ens solucionen l'aspecte extern.


Òbviament vaig voler donar un aspecte menys "fi-fi" al regal del Miquel, de manera que vaig prescindir del llaç.


Ara bé, penso que el que més agrada és el de dins, els ous de xocolata, i uns euretes, amb una mica de palla per completar la decoració.


És una forma diferent de presentar no només una Mona de Pasqua, sinó també algun altre obsequi, utilitzant aquests contenidors tant quotidians i fàcils de trobar.

Espero que us agradi.


8 comentaris:

  1. Una bona manera de fer el regal de la Mona...són precioses !!!

    ResponElimina
  2. m'encanta la idea!!!
    ( de fet...jo també l'he fet servir!!! quan pugui ho poso al blog!!)
    una abraçada i bona Pasqua Maica!!!
    Núria

    ResponElimina
  3. M' alegra llegir-te de nou!!!
    Jo també he fet servir questa idea, dona molt joc doncs és pot decorar de moltes maneres!!
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  4. Quina passada de mones!! La idea és molt bona i senzilla!!

    ResponElimina
  5. Ooooh perque sempre arribo tard!!!! M'ha encantat...xulíssim!!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails