diumenge, 10 de març del 2013

Digi-total, endavant febrer.



Ja torno a ser aquí amb una nova pàgina digital, la del mes de febrer. Tal com us comentava en la meva entrada anterior, m'he proposat diferents mini-projectes i mini-objectius, relacionats amb l'scrap, per fer durant tot el 2013 i un és el de seguir fent pàgines digitals, una per mes, amb alguna cosa especial que vulgui destacar. 
El mes de Febrer ens va dur el Carnaval. Aquest any la Berta no es volia quedar a la festa de Jafre, que val a dir que va ser només un dinar, sinó que volia anar a la festa de carnaval de La Bisbal, on tocava Txarango.
I al final hi vàrem acabar tots tres. I és que Txarango m'agrada molt. Va ser un dia complert, primer un dinar d'arròs boníssim i per acabar una nit de festa molt especial.

Les fotos estan fetes amb mòbil, i per això son tant pèssimes, sobretot la nostra, però em feia il.lusió posar-la. El disseny de la pàgina és còpia d'una plantilla de l'Ali Edwards, que en el seu dia va posar al seu blog per poder-la descarregar gratuïtament. He canviat alguns elements i n'he afegit d'altres, com l'etiqueta de MdeMini, del kit "Ja". 

I aquest és el record d'aquest més de febrer fred i gris, tirant a gris fosc. 
Aquí us en deixo una mica de música, perquè aquest record meu és ple de cançons ballades.


4 comentaris:

  1. Tot plegat, sembla que us ho vau passar de primera!!

    ResponElimina
  2. AvrEokBnhFhq [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike air[/url]ZohPbfCkiWor [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike[/url]RueUuwVvxTvu [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]ナイキシューズ[/url]QpbOeaLtdNkn [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]スニーカーナイキ[/urlEuaDadKcnVts [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキ[/url]PuoEitJtwMvm [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]nike free[/url]CijHaiYapSga [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]free nike[/url]RzdLzkDkgVwo [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキ[/url]QppFjrKzqHox [url=http://niker.seesaa.net/]nike スニーカー[/url] VriMiyLdmYht [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]free nike[/url]VufPpxAlwYxk

    ResponElimina
  3. Information marvelous placing! I must say i savored analyzing them, tonsil stones that you are an incredible writer.I can don't forget to save your web site Satellite direct review and will eventually oftentimes come back in the foreseeable future. I need to motivate one carry on your own wonderful threads, use a great trip penis advantage review saturday!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails