dilluns, 17 de gener del 2011

El Manifest Holstee

Holstee és una botiga creada per un grup de dissenyadors amb un somni concret que en el seu moment van escriure en aquest Manifest. Ells han dissenyat un conjunt de productes que per ells mateixos ja tenen la seva pròpia història. Tal com ells diuen : "productes sostenibles amb impacte social".

Aquest és el Manifest :


Fa uns dies vaig descobrir-lo a través d'un altre blog i em va semblar molt encertat, ple d'energia i de força, i també una mostra de disseny gràfic i tipografia excel.lents. És un missatge que et captiva no només per les seves paraules sinó també pel seu aspecte, per la lletra utilitzada, una Serif de línies molt rectes, i pel joc que fa entre diferents mides de lletra.

No he pogut evitar traduir-lo al Català. La tipografia no és la mateixa i la composició està diferent degut a que les paraules tenen longituds molt diferents, però he intentat que s'assemblés al màxim.
Hi ha també una traducció al Castellà, que podeu trobar aquí




Si us agrada no dubteu en fer un clic al botó dret del vostre ratolí per fer un "guardar imagen como". Poder us pot ser útil per algun projecte.

9 comentaris:

  1. tant simple i tant cert. Moltes gràcies Maica!

    ResponElimina
  2. me ha encantado, gracias!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, Maica!! Quin escrit més encertat.. Petons!!

    ResponElimina
  4. saps que just anava a fer-ho i he pensat "busca'l al google, no fos cas que ja estigui fet". Gràcies! els ho hauries d'enviar als de Holstee, pq ho puguin posar a la venda, no?

    ResponElimina
  5. Precios el escrit, grácies par la traducció

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails