dissabte, 29 de gener de 2011

4 Cors

He estat uns dies sense fer cap pàgina. És tot un exercici i de vegades costa trobar-li el fil. Hi ha moments que tens la foto i no vols explicar res més, mentre que hi ha moments que vols explicar alguna història i no tens cap foto o la que tens no t'agrada. També podem trobar-nos que tenim els elements que ens agraden, però no sabem com col.locar-los, i els posem cap aquí i cap allà. I un cop posats llavors pensem que hem de posar decoració, algun detall bonic, alguna paraula. I és en aquest moment quan pensem que no tenim res per decorar i que "això ja ho he fet servir 3 vegades" i "aquest color no enganxa" i "aquesta etiqueta és massa gran" i "si ara escric a mà, quedarà fatal"...


Doncs si tens una foto que t'agrada, agafa una cartolina i enganxa-la. Pots posar-la centrada o no, com aquí que està arran. I un cop fet això, mira la pàgina i, on mires ?. A la foto, no ?. Doncs ara posa els altres elements sense deixar de mirar la foto. I si alguna decoració, títol o el que sigui et distreu massa i fa que el punt principal deixi de ser la foto, no ho posis.

I no et deixis la data.

És una opinió personal. I en el fons hi han moltes maneres de fer una pàgina, i cada persona té les seves, algunes molt personals i altres apreses de persones a les que admirem. Tot serveix. En el fons només es tracta de gaudir d'una foto que ens agrada, o un sentiment o una història sense mirar una pantalla d'ordinador, sinó mirant un àlbum de fotos. No cal guanyar un premi de disseny.

Però de totes maneres pots utilitzar un pla B : Embrace Imperfection de la Karen Grunberg, un curs gratuït que comença el 10 de Febrer a Big Picture Classes.

Com diu ella (i Salvador Dalí) : Que no t'espanti la perfecció, no l'assoliràs mai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails