diumenge, 23 de gener del 2011

Acabat

A casa faig broma dient que vaig a fer la meva Marató d'Scrapbook, però la veritat és que quan arriba el cap de setmana passo llargues estones al taller per continuar amb els meus projectes. Avui he acabat l'àlbum de Nadal "Set". És un projecte deliciós de fer, perquè es un àlbum molt familiar, molt ple de il.lusions infantils i amb moltes fotos alegres. I també he de dir que els materials d'scrapbook de Nadal són preciosos, amb una gamma de colors única, clàssica i bonica.

En el seu moment vaig explicar que el projecte utilitzava 7 paraules i 7 definicions per expressar el nostre Nadal. Ho podeu veure aquí. I avui us vull ensenyar com ha quedat. Podeu veure'n totes les fotos aquí.


Per cada dia he fet el següent : el paper decorat de l'esquerra té el nº del dia, com en aquest cas el 25. Està fet amb una màscara i tinta de distress o pintura acrílica segons el paper i el seu color. I per ressaltar el nº l'he resseguit amb un punta fina negre.



A continuació he posat un full de pvc amb una gran foto enganxada, la paraula i la seva definició.



Darrera de la foto he enganxat una cartolina negre de la mateixa mida, però fent una butxaca. Aquesta cartolina està decorada amb alguna foto, una o vàries rodones de paper decorat, la inicial de la paraula i el nº del dia però aquí escrit amb lletres.



I alguna de les rodones de paper decorat realment pertany a una fitxa que va dins de la butxaca, l'espai per apuntar alguna reflexió sobre el dia, records i anècdotes.



I el full següent és l'espai per més fotos i també l'espai per papers de record. Així pel dia 24 he guardat les etiquetes que vaig posar a la taula.



Pel 25 he fet aquesta butxaca per guardar-hi l'últim vers de Nadal del Pol que, per cert, no va dir perquè va preferir tocar una cançó amb la flauta.



El dia 1 té un sobre que va ser un regal de Nadal : unes entrades per anar a veure Els Pastorets a La Faràndula. A dins hi han les entrades i el programa.



El dia 5 té aquesta "paper bag" de 7Gypsies, amb les cartes dels Reis a dins.



I finalment el dia 6 té un sobre de salari dels de tota la vida amb les etiquetes que portaven els regals que els Reis van deixar a casa.

És un projecte que es fa tot sol, on qualsevol detall hi escau, i qualsevol paraula té la seva importància.
En el meu cas, 7 paraules.
Espero que us agradi tant com a mi.

4 comentaris:

  1. Muy bonito :)
    Yo casi he acabado el mío de Navidad ¡¡no me lo puedo creer!! Es la 1ª vez q lo acabo en un tiempo decente :) Sólo me queda el 6 de enero y la pág de cierre, bueno, y decorar la tapa :)

    Un besote

    ResponElimina
  2. Es fantàstic, Maica! I té el teu estil, clar, tan net, tan ordenat. No trobe paraula millor per definir-te que ordre. Jo encara no he conseguit fer un àlbum de Nadal, sempre tinc tantes coses per fer!! Pot ser algun dia.. Un beset!

    ResponElimina
  3. Molt macO,Maica!! T'ha quedat genial!! I ara la pregunta: finalment faràs un Taller d'aquest àlbum de Nadal tan maco?
    Una abraçada!!
    Conchi

    ResponElimina
  4. T'ha quedat realment preciós, tens un estil gens recarregat, molt pur i m'agrada moltíssim.
    Et segueixo

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails