dimecres, 8 de desembre del 2010

December Daily 6 to 7

Dia SIS:




El nostre pont de la Puríssima és cada any el moment ideal per començar a decorar la casa per Nadal : el Pessebre, la Corona d'Advent, uns quants Pares Noel, obres d'art infantils d'anys anteriors... tot té el seu espai, previ desallotjament d'altres coses.


Cada foto del meu projecte té un text escrit amb Photoshop, utilitzant dues tipografies molt diferents : l' "avui" està escrit amb la Kravitz, igual com l' "avui nosaltres" de cada targeta, i la paraula que defineix el dia està escrita amb la CK Maggiesjournal, una tipografia gratis que es pot descarregar des de la versió digital del Creating Keepsakes Magazine.


Dia SET :


Avui he utilitzat un segell de Tim Holtz per decorar aquesta pàgina. És un segell bastant gran, que ell ha utilitzat en alguna de les seves magnífiques targetes, i que sembla un anunci publicitari de decoracions de Nadal. Jo l'he estampat en una cartolina blanca i he retallat cada part de l'imatge per col.locar-la per separat segons l'espai de que disposava.


I la foto d'avui fa referencia a la nostra passejada per la Fira de Santa Llúcia de Sabadell, una fira petita però de visita obligada. I aquí teniu els Caganers, un membre del Pessebre tradicionalment català, i darrerament una mica subjecte a modes.



Modes, i també a temes d'actualitat, política, o el que sigui...

I avui tenim un extra per afegir al nostre Imatges d'Advent : hem anat al cinema i he utilitzat una de les etiquetes de la col.lecció de Teresa Collins per enganxar-hi una funda amb les entrades.


I per darrera l'anunci de la pel.lícula.


I fins aquí el dia 7.

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails