diumenge, 19 de desembre del 2010

December Daily 12 to 18

Aquesta és una nova entrega del meu Imatges d'Advent, que com aneu veient s'actualitza a mesura que li puc fer fotos amb llum de dia.... tot i que les meves fotos són el que són. Però com sempre diem, el que compta és la història.

Dia DOTZE :


Dinar a casa de la Pepi, una ex-cap i amiga per sempre més. Per més temps que passa, sempre tenim un moment a l'any per xerrar una estona. No podem aprofundir, està clar, però em fa sentir a gust el retrobament. Els nens, plenament feliços amb la seva gossa Duna, tot i que el Pol va mantenir la distància de precaució.

Dia TRETZE :


Altra cop tornem al món real després d'una setmana anterior una mica tonta. Avui és el dia de la llista, comprar menjar, omplir la nevera, feina que no acaba fins tard, coses de casa, dels nens i no parar mai.
Dia CATORZE :

La Berta imprimeix un missatge per a mi i el Joan. Avui a l'escola han fet l'hora de tutoria i han llegit un text per fer-los reflexionar sobre la mostra dels sentiments i la reacció en les persones que ens envolten. Al vespre ens ha explicat la classe i quan ha acabat ens ha donat el seu missatge. I aquí està, al meu dia 14, amb faltes incloses. I és que els plats es semblen a les olles...
Dia QUINZE :

Ja dimecres. Quan arribo de Barcelona passo per la Fiac i espero a que surtin els nens d'anglès. M'agrada trobar-los aquí després de tot el dia separats.
Dia SETZE :

Altra cop la marca del temps. Avui penso en tot allò que espero, en com el Nadal és un temps d'esperança i, igual que el meu tren no triga massa, totes les coses poden acabar arribant.
De moment espero.
Dia DISSET :
Avui hem de comprar roba, perquè demà tenim esdeveniment social i ens hem de posar fashion, guapes i de tot. Passem dues hores posant i traient botes, pantalons, jerseis... , faig de penjador, canviadora i recollidora. Tant fàcil que era fa uns anys, i ara que difícil.
Dia DIVUIT :


Nadal a l'escola. El Pol està molt content de les Nadales que canta aquest any i d'ensenyar-me la seva classe. Poder perquè acaba primaria, aquest any li ha donat una importància especial a aquest dia. Fem una visita obligada al racó del pessebre i m'ensenya el caganer que ha fet ell.

I el dia 18 porta adjunt un programa de les Nadales, amb els títols de les cançons que canta cada curs. Jo l'he tallat una mica per fer-lo més de la mida de l'àlbum i he enganxat una rodona al costat del curs de cada un.
I fins aquí el dia 18. Si teniu qualsevol consulta sobre els materials, no dubteu en contactar per mail.

6 comentaris:

  1. Preciós Maica, molt i molt bonic!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  2. M'encanta la manera que tens de descriure el teu dia a dia.

    ResponElimina
  3. El vaig seguint i... m'encanta!! Les fotos són magnífiques i, com sempre, m'identifico molt amb el que expliques.
    Una abraçada. Sílvia
    (He estat molt dies que no m'ha deixat posar comentaris...A veure si aquest...

    ResponElimina
  4. un plaeer anar-te seguint el dia a dia!

    Molt bones festes guapa!

    ResponElimina
  5. M'està encantant seguir el teu Nadal dia a dia, encara que fins ara no t'he pogut comentar. Et dessitje que tingues un molt Bon Nadal amb els teus! Un beset!

    ResponElimina
  6. Maica que bonic!!....es una maravella......tot!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails