dilluns, 6 de desembre del 2010

December Daily 1 to 5

Ja estava preparat fa dies i ara em dedico a fer algunes fotos , triar la que més m'agrada, enganxar-la i decorar (no massa). M'encanta la col.lecció de papers Noel de Teresa Collins i estic especialment contenta amb la que ha estat la meva darrera creació per MdeMini : Trenta-u, un kit de números del 1 al 31 escrits en català.
El meu Imatges d'Advent, que és como jo anomeno el projecte, consta d'una pàgina de paper decorat, de mida 10x15 cm. i a continuació una cartolina de 15x15 cm., impresa per darrera amb ratlles per poder escriure. Les etiquetes amb els números poden col.locar-se on es vulgui, depenent de la decoració de cada dia. La cartolina blanca porta una mica de distress marró. I les fotos, el més important, són també de mida 10x15 cm., de manera que em queden darrera del paper decorat.

Dia U :


Avui comença desembre, i també comencen a obrir el calendari d'Advent, el mateix de cada any. Em sabria greu canviar-lo, després d'uns quants anys junts. Aquest any ve carregadet de llaminadures, uns euros i unes etiquetes amb missatges especials, que sortiran alguns dies.
Dia DOS :

Tot i que m'ha costat, li he fet la foto al Joan, amb els ferros acabats de posar. Té per davant un any i mig amb aquest "somriure diferent".
Dia TRES :

Tenim per davant un llarguíssim cap de setmana, però avui és el dia de la pizza. L'etiqueta Photos correspon també a la col.lecció de Noel de Teresa Collins, tot i que està tallada i he posat una part a cada full. Darrerament també tallo bastant les etiquetes, ja que així dupliques la decoració.
Dia QUATRE :


El Pol i la Maria tenen un torneig de bàdminton. Costa una mica de que el Pol accepti competir però espero que de mica en mica li passi la seva inseguretat.
Dia CINC :

Diumenge tranquil a casa, però el Joan marxa demà al matí, de manera que ell prepara les seves coses, documents, portàtil de viatge, maleta... Nosaltres ens ho mirem resignats, amb tres dies per davant sense ell.
I aquí acaba el 5 de desembre.

5 comentaris:

  1. Got your link from Ali's page- loving your pages & that little Dec. calendar is super-cute, where did you find it?

    ResponElimina
  2. M'encanta! molt senzill però fantàstic, molt xulo el teu December Daily!!!!!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  3. Sobri, emotiu i preciós, m'encanta!
    Ptns!

    ResponElimina
  4. wow your pages are so beautiful - the papers you're using are stunning xx

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails