dijous, 19 d’agost del 2010

20

Dia 20. Anem a Cala Figuera amb dos propòsits : el primer fer un bon gelat d'ametlla, insuperable. No menjo aquest tipus de gelat a cap altre lloc. A Cala Figuera varem venir-hi per primera vegada l'any 1997 amb uns amics d'aquí, la Caty i el Joan, i va ser llavors quan vaig descobrir aquest gelat. Jo havia menjat el de torró, però no el d'ametlla, igual que havia menjat l'ensaïmada de cabell d'àngel, i des de llavors la menjo també d'ametlla.


Cala Figuera és un lloc molt especial, amb una entrada de mar que fa de port natural, envoltat de petites casetes construïdes sobre la pared de roca. Té molt d'encant, tot i que la resta que envolta el port va patir una certa construcció pròpia d'una època en que no es vetllava per la integració en el paisatge.

I el nostre segon propòsit (eren dos) era aconseguir una foto de grup i una dels nens, on sortíssim una mica guapos. De manera que ens hem assentat al costat dels apartaments de la Sra. Salis, on veníem sense nens i després, de l'any 2000 al 2003, amb tots dos i hem estat fent algunes fotos. No hi havia la millor llum, però tant se val.

2 comentaris:

  1. Peasso gelat! jo també en vull!!!
    i esteu molt guapos a la foto, la millor cara és la que es té de vacancetes!
    ptns

    ResponElimina
  2. Ostres per un moment he pensat que ereu a Menorca!!!

    Res a l'illa més grossa!!!

    Petons des de l'illa del costat!!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails