dilluns, 5 de juliol del 2010

Mini-Sant Joan

La setmana passada va ser una setmana intensa : preparació de tallers, realització de nous projectes i també una estona per omplir de fotos el meu Mini-Sant Joan.
Si alguna cosa no vull que se m'escapi cap any és el record d'aquesta festa, i per tal de transmetre que de vegades hi ha dies importants que cal recordar, també vaig proposar-lo com a taller a Sabadell, i no va anar malament. Espero que totes les assitents l'hagin omplert de fotos com jo. De moment la Laura ja m'ha dit que sí. Ara espero que me l'ensenyi.


Tot i ser un mini petit penso que li vaig donar el sentit que jo volia. Té poc text, ja que tot l'he fet amb un d'aquests abecedaris adhesius de la Jenni Bowlin, però tot i així penso que té el text necessari per expressar amb poques paraules el sentit que té per a mi la revetlla, el dia de Sant Joan, el cap de setmana que va seguir...

L'scrapbook ajuda en molts moments a esquematitzar i a extreure el que és essencial d'un moment, d'un esdeveniment. És important saber destacar el que realment importa.

I com sempre dic, comença l'estiu.

Moments per sopars amb espelmes a la terrassa.
Per veure totes les fotos del Mini, només cal que cliqueu aquí
I per si voleu veure altres projectes meus de Sant Joan, podeu veure aquí el de 2009 i aquí el de 2008.

3 comentaris:

  1. és una nit molt especial. Sents de fons la cançó del Sisa...
    un àlbum molt bonic!

    ResponElimina
  2. Te ha quedado precioso!!!! con ese estilo tuyo tan limpio.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Uyyyyyyyyyyyyyyyyy lindo! y tan sencillo me encanta! Felicidades...

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails