dimecres, 28 de juliol de 2010

Per a la Sònia

Aquesta és la Sònia, una cosina del Joan que viu a Madrid i a la que veiem relativament poc, o quasibé gens. Però aquest cap de setmana vàrem coincidir a Torre Valentina, on ella i la seva família està de vacances. El que ve després ja ho podeu imaginar : els hi vaig fer una foto a tots dos i no m'he pogut resistir de fer-li aquest layout mida A4 (mira que em costa aquesta mida) i avui li enviaré per correu i així la tindrà per quan torni de vacances.

El layout està fet amb una cartolina kraft de base i amb un paper de Core'Dinations per Jenni Bowlin, amb l'embossing polit per fer sortir el color de darrera. I amb l'altre cara d'aquest paper he fet una etiqueta amb un segell de l'Ali Edwards. També he fet una tira troquelada amb un dels troquels de Tim Holtz i amb la mateixa cartolina kraft, que he tintat amb distress color Pumice Stone. I amb el mateix color de distress he estampat diferents segells que fan referencia al temps, inclosa la data que he desglosat i he repartit pel layout.
He afegit algun altre element decoratiu i, com no, una etiqueta de M de Mini, del kit Moments Rodons, perquè ella en tingui un record.

I això és tot per avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails