dijous, 26 de novembre del 2009

Per Creativa 2ª Part


Tal com deia ahir, aquí podeu veure les imatges dels meus projectes per Creativa. Aquest és el calendari, pel Taller de Projecte que faré a Blokum el mes de desembre. El format és el mateix que l'any passat, però aquest any he afegit una tapa de polipropilè amb un forat quadrat al davant, i el disseny dels números-dies de la setmana també l'he fet jo. He utilitzat la col.lecció Indian Summer de Basic Grey, i uns Thickers d'American Crafts.


Aquest mini és un llibre de receptes de cuina, una mica especial, ja que el títol és d'un llibre d'una escritora mejicana que es diu Laura Esquivel, "Como agua para chocolate". Va ser el seu primer llibre, i se'n va fer una pel.lícula també. El llibre és molt romàntic i ple de receptes de cuina una mica especials. En aquest cas utilitzo la col.lecció Nook & Pantry de Basic Grey.


I aquest és l'últim projecte. 1 : és un àlbum del primer any d'un nadó, amb un full per cada mes, i y un espai per anotacions, que està enganxat a un full intermig de transparència. També està fet amb la col.lecció Nook & Pantry.
La setmana que ve penjaré al Flickr més fotos, per si voleu veure més detalls.

5 comentaris:

  1. Hola. Todo lo que creas es bello. Soy mexicana y me emocionó ver que creaste tu álbum de recetas con el nombre de ese libro maravilloso de una autora de mi país.

    Saludos.

    ResponElimina
  2. M'encanta el calendari!1 A veure si hi ha sort i puc passar-me pel taller :)

    Petons!!

    ResponElimina
  3. Son preciosos todos! Me encantaría hacer el proyecto del primer año de un bebé. A ver si me puedo escapar a Barcelona algun día.

    Me dio mucho gusto conocerte en la feria.

    Besos grandotes!

    ResponElimina
  4. ¡¡Fotos!!

    http://mariangelescreativa.blogspot.com/2009/11/creativa-barcelona-2009-29-de-noviembre.html

    ResponElimina
  5. Ayyyyyyyy...me encanta todo lo que haces, y mas cuando lo he podido ver con mis propios ojos y tocar con mis manos. Ya le hice las fotos pertinentes a todo pa copiarme vilmente, con tu permiso...jejejeje
    Muchas gracias por las explicaciones detalladas, por los consejos y sobre todo por tu paciencia.
    Eres admirable, Maica!!
    Un beso, guapa

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails