dimarts, 30 de desembre del 2008

Records Compartits









Podeu veure totes les fotos aquí

Aquest projecte va ser un encàrrec de la nostra amiga Rosa Mª pel comiat d'una mestra de l'escola on ella treballa. En realitat era un encàrrec on participaven tot un grup de companys, però ella va ser la meva "informadora" i al mateix temps m'ha fet una bona difusió de mi mateixa i del que és l'scrapbooking, cosa que jo agraeixo moltíssim (ella ja ho sap).
Un cop dit això us explicaré que aquesta mestra te el costum d'arxivar els papers utilitzant les tapes de les caixes de folis, de manera que em va semblar un objecte ideal per fabricar-me la tapa de l'àlbum. El gruix de l'àlbum havia de ser com a màxim el que permetien les anelles, per tant vaig fer-li a la caixa un doble fons amb tires de cartró perquè també els fulls quedessin ben rectes.
L'història del projecte és, com el seu nom indica, l'enumeració dels records que tot aquest grup de persones tenen de la seva ja ex-companya : com la recorden físicament, com la recorden acadèmicament i com la recorden com a persona i amiga. Penso que és una bona manera d'acomiadar-se sense dir adéu, sinó dient que sempre la recorden i recordaran de totes aquestes maneres.
Pel que fa a les fotos, algunes són d'ella i de l'escola i altres més simbòliques s'han extret d'internet.
Els papers que he utilitzat són de Cosmo Cricket - Jack's World i també de Sassafras - Woodland Whimsy, i la cartolina és de Bazzill - Dotted Swiss

2 comentaris:

  1. Quin record més especial! Es nota que està molt pensat per la persona a la que se li regala. Preciós

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails