diumenge, 22 de juny del 2008

3 Desitjos







Podeu veure totes les fotos aquí
Aquesta setmana he estat fent un encàrreg especial per una parella que es casa el dia 28.
Tots els convidats al casament han de portar un punt de llibre amb un desig escrit, i això ha estat la base del meu projecte : 3 desitjos, ja que l'encàrreg me l'han fet tres companyes de feina de la núvia.
He fet una llibreta de mida 15x30,5 cm on es combinen diferents tipus de paper i cartolina, scrapbooking tradicional i híbrid, i també unes fotos de les convidades, la parella i la seva casa, tot i que aquí no apareixen.
Les tapes estan fetes amb la Clear Heavy overlay de Hambly. La tapa de davant te enganxat un paper fet artesanalment, on amb una màscara he pintat el nº3 i també hi he grapat una tira de tul. La tapa de darrera té una tira de Just the Edge de Bazzill, doblegada per tal que es vegi la textura a les dues bandes, i la subjecto amb un ullet.
Les fulles interiors son de :
Cartolina folrada amb paper decorat i amb embellidors variats.
Paper amb textura al que he enganxat un tros de transparència que fa de carpeta per col.locar el punt de llibre que porta cada amiga, amb el respectiu desig. Al darrera de cada full poso una foto de cada noia i un full de llibreta amb el seu nom, per tal de que elles posin algun missatge escrit a ma.
Paper en blanc, per escriure o per enganxar fotos.
He utilitzat papers de Crate Paper, de Basic Grey i de Sei, i l'enquadernació l'he fet amb la Bind it all, que és una passada.

4 comentaris:

  1. Maica, m'ha encantat aquest regal... És personal i molt, molt elegant!!!
    Les lletres estan estampades? Fan un efecte impressionant!
    Gràcies per compartir-ho.
    Sonia

    ResponElimina
  2. No me canso de decírtelo... haces unos minis geniales!!!
    Me ha gustado también mucho el detalle para la profe de Berta.
    Besitos.-

    ResponElimina
  3. Maica
    Ens agrada molt aquest treball i la combinació de materials i colors queda molt elegant. No veig com és la bossa per guardar els punts de llibre.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Que bonita te ha quedado. Eres un crack!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails