diumenge, 29 de juny de 2008

Foto Xop : Corbes

Hi ha un recurs molt útil en Photoshop que són les corbes. De fet és molt simple, però poder per algú encara és desconegut, i com que per a mi és d'us obligat cada vegada que obro una foto, he pensat que estava bé comentar-ho.
Obrirem una foto qualsevol. Primer de tot anem a la barra superior del PS : Capa > Duplicar capa, i així qualsevol canvi posterior sempre es pot anular i no haurem tocat la foto original.Tornem ara a la barra superior del PS, on diu Imagen i després en el desplegable triem Ajustes > Curvas, veure'm que se'ns obre el requadre de l'imatge, i ens col.locarem sobre la diagonal fent-la pujar i baixar fent una "s", de manera que modificarem el contrast de la foto. Cada foto és diferent per tant és qüestió d'anar provant fins que ens agradi.Aquest és el resultat, la mateixa foto millorada.


Ara faré el mateix procés, però primer de tot passaré la foto a blanc i negre. Per tant aniré a Imagen > Ajustes > Desaturar.Un cop ja la tinc el que buscaré és un contrast especial amb les corbes, i farem altre cop el procés, i veure'm com varia la foto.


Així de simple, però molt efectiu per millorar les nostres fotos.

4 comentaris:

 1. Gràcies Maica per compartir els teus coneixements. De seguida que tingui el photo shop instalat ho provaré.

  ResponElimina
 2. Gracias por tus consejos, Voy a probarlo enseguida.
  Besitos.-

  ResponElimina
 3. Hola berthaaaa, la foto queda linda con este efecto que le has dado, me gusta mucho! Gracias por el tuto!

  ResponElimina
 4. gràcies!

  es preciosa la foto.. i els ulls de la nena! ufff impressionants!

  petons!! (Ara feia temps que no passava a donar-te'n!)

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails