dijous, 22 de maig del 2008

m9







Altre cop m'ha donat per fer una llibreta com a regal d'aniversari. Aquesta vegada és per el Marc, un nen de la classe del Pol que fa 9 anys. Podeu veure'n algunes fotos més aquí.
Tinc algunes fotos del nen perquè vaig anar a una excursió amb el cole, i en vaig fer moltes. Quan el Pol va dur aquesta setmana la invitació a la seva festa, vaig buscar les que hi surt ell i amb les imatges de tota la Tropa Keroro he fet una "Llibreta Coses que m'agraden".
Per les tapes he utilitzat cartró negre d'aquest que s'utilitza per les tapes dels dossiers que fan a la copisteria. Simplement he agafat una tapa A4 i l'he dividit en tres, per tant la mida és 21x9,9 cm. He pintat les vores amb pintura acrílica blanca i he folrat la part de fora amb un paper imprès a casa amb un freebie de 2peas- Birthday Party de Tia Bennett. Per últim he protegit el paper amb gel mèdium.
La foto l'he imprès amb una impressora
Shelphy, i per tant no necessita protecció. L'he enganxat a un cartró bastant gruixut (2,5mm), per donar-li més protagonisme a la imatge, i també he pintat les vores de blanc i he passat el paper de vidre. Les lletres de cartó que he enganxat són : la m de Doodlebug-sugar coated hopscotch font, i el 9 de Heidi Swapp-She white.
La primera pàgina és una transparència, a la que he enganxat un tros de Hambly overlay- Mod circles utilitzant un ullet.
Les pàgines següents estan maquetades de manera molt simple amb el PhotoShop, i la tipografia que he utilitzat és la 2peas Scrapbook i la 2peas Ggs loves me, que es poden descarregar de 2peas. El paper que he utilitzat és el Ultra Smooth Fine Art paper de Epson
Degut a que és una llibreta té una part per escriure, que he diferenciat amb el paper vermell que fa de separador.

Crec personalment que, ara que es pot dir que els nens tenen de tot, és important que de vegades els seus regals siguin coses per guardar i entenguin el valor d'un objecte que està fet expressament per a ells. Penso que fent scrapbooking tenim també l'oportunitat de fer valorar als que ens envolten com és d'important el record que volem deixar pel futur.

7 comentaris:

  1. Preciosa. Com sempre, sobria, elegant i sobretot creativa. Un petó.

    ResponElimina
  2. Aques àlbum es sensill , però a la vegada molt maco. Ara tots en voldran una!!!!!!! Un regal fantàstic, segur que aquest no el té.

    Carmen

    ResponElimina
  3. Me encantan los layouts de Ali Edwards, este último álbum es una idea fantastica... Maica eres todo imaginación y buen hacer!!! (Toma, piropo!!!)
    :)

    ResponElimina
  4. Esta genial!! Creo que es un detalle precioso y este regalo seguro que no lo cambia.
    Besitos.

    ResponElimina
  5. Es maquíssima!!!!

    I estic molt d'acord amb tu que ara els nens tenen de tot i poder tenir alguna cosa que perduri en el temps i amb un valor sentimental es super important, sobretot en el futur.

    M'encanta!!
    Gràcies guapa per compartir-ho amb nosaltres!!!

    Un petonet!!

    ResponElimina
  6. M'encanta aquest regal. I la idea de que el pugui continuar és genial.

    ResponElimina
  7. Era chulísimo y la idea, genial. Espero que le gustara mucho

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails