dilluns, 26 de maig del 2008

LO de dijous (passat)





Aquest és el meu disseny inspirat en el Thursday Layout de l'Ali Edwards. Un altre exemple de composició i disseny, amb una simplicitat i alhora una gran expressivitat. El seu projecte recull diferents flaixos d'un mes, concretament el mes de maig. Fa un breu resum amb imatges i texts explicatius del que han fet ella, el seu fill i el seu marit.
En el meu cas, he preferit explicar un sol fet, del que en tinc una seqüència de fotos i una bona explicació. Penso que aquest tipus de disseny també hi encaixa molt.
La meva història explica la coincidència de la comunió del Roger i l'aniversari del Pol, i com va ser la seva celebració.

El procés d'execució és ben simple. Simplement he triat dos fulls de Bazzill Cardstock Textured i unes targetes, que en el meu cas també són de Jenni Bowlin- Journalig Cards, tot i que les hi he canviat el color amb el Photoshop i les he tornat a imprimir. Les fotos s'han de retallar a la mateixa mida que les targetes. També, partint del mateix kit de targetes n'he imprès dues més que prèviament he eixamplat amb el Photoshop, per tal de que una part quedi fora i el tallo. Una de les targetes té foam adhesiu al darrera, per accentuar i donar-li relleu.
Les lletres adhesives són de Cosmo Cricket, del kit Little Boys, el nº 9 és de Heidi Swapp-Lemonade Stand, i els segells que he utilitzat són de Hero Arts-Bird branch alphabet
.

3 comentaris:

  1. Maquíssim com sempre, una interpretació excepcional, delicada i simpàtica. Vaja nou!!!! ja veig que és una gran edat. (ja,ja)
    Felicitats per la teva feina un altre cop.
    Petonets,
    Carmen

    ResponElimina
  2. Es super maco, noia!!!

    Es que m'encanta el teu estil!!

    Com diu la Carmen, FELICITATS!!!!!

    ResponElimina
  3. Eres mi Ali preferida. Si no fuera porque esta Pol en las fotos, podría pensar que lo ha hecho ella, peo mejor todavía.
    Besotes

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails