dijous, 8 de maig del 2008

Esperant 9 mesos






** Per veure totes les pàgines del Esperant 9 mesos aneu aquí
La meva germana Judith està embarassada del seu segon fill i, com no, he pensat que un record fet amb scrapbooking li agradaria.
És important deixar coses escrites, encara que només sigui per llegir-les un mateix, i també de vegades per compartir-les. La qüestió és escriure : la vida no només es pensa o recorda.
És important tenir el nostre propi manifest del que Som, del que Volem i del que Estimem, la nostra pròpia Declaració, que quedarà per quan ja no hi siguem.
Actualment les fotos poden durar 200 anys sense fer-se malbé. Perquè hem de permetre que la nostra paraula no duri ?. He de reconèixer que hi ha moltes coses que no he escrit mai, i això HA de canviar.
Val, val... però ara qui ha d'escriure és la Judith.

Explicaré com funciona aquest Mini-Àlbum-Diari repassant una a una les seves pàgines, i totes les fotos les podeu veure aquí.
Aquesta sóc Jo : aquesta és la Judith, amb la Júlia (estan guapes, oi?). És l'única foto d'aquest mini, ja que les altres les ha de posar ella.
I aquesta també : aquí ella ha de posar una foto d'embarassada, una que li agradi. També he posat un rub-on on es pot posar la data i el nom.
Estic canviant : aquest full és perquè ella escrigui els canvis que ha experimentat, tant físics com anímics. La Judith diu que tindrà que fer-hi un afegit, perquè li he posat poc espai per escriure.
Coses que ara m'agraden : menjars o petits vicis.
Coses que ara no suporto : menjars i vicis dels altres.
Noms : per escriure la llista de noms "per si fos nen". Pot ser només un nom, és clar. (Judith, ja se que apuntaràs Nil, però jo vull deixar constància de que s'ha de dir Teo )
Noms : per escriure la llista de noms "per si fos nena". (Judith apunta el que et sembli però de tota manera serà un nen i torno a deixar constància de que s'ha de dir Teo, per si no quedava clar )
Cosetes només per tu : per apuntar cosetes que vas comprant, o fent, o que et regalen. També s'hi poden posar fotos petitones.
I per tu... tots els meus desitjos : aquest espai, més privat poder, és perquè apunti el que desitja per el nadó. Totes les mares desitgen el mateix, bàsicament, però val la pena escriure-ho.
Falta Poc : un altre espai per una foto, per recordar com estàs quan ja falta molt poquet.
Bé, i això és tot. Penso que és una manera de fer un regal a una futura mare, sense regalar-li res per el futur nadó, que és el que s'acostuma a fer.
Si voleu saber algun dels materials que he utilitzat , em deixeu un comentari.

14 comentaris:

  1. Maica, es precioso!!!! Tengo una amiga que va a tener pronto un bebe y me gustaria hacérselo. Puedes enviárme esa lista de materiales??
    Muchas gracias y felicidades a tu hermana!!

    ResponElimina
  2. És preciós, noia!! M'encanta la idea i està molt ben executada! Gràcies per explicar-ho pàgina per pàgina perquè sinó no ho hagués acabat d'entendre... (es nota que no he viscut mai un embaràs d'aprop, oi? jeje).

    Un petò molt gran!

    ResponElimina
  3. Lindo!!!!! Yo como siempre vengo a visitarte a ver qué encuentro de bello pero nunca entiendo nada jajajaja, me encanta tu nuevo álbum!!! Besos!

    ResponElimina
  4. Que xulo nena!!!!!
    M'encanta!!!!
    Un petonet!

    ResponElimina
  5. wowwwwww!

    m'ha alertat l'Eva.. i noia.. quina preciositat!

    de fet, felicitats per tots els teus treballs! ara feia dies que no visitava el blog!

    mua!

    mireia

    ResponElimina
  6. Mare meva!!! Quin gust que et regalin aixó!!! Jo tinc ara una "Bebe" de 5 mesos i el penso fer... oi que hem deixas? Es una passada!!!
    Moltíssimes gràcies per compartir-ho.
    Felicitats.
    Sonias

    ResponElimina
  7. Patty me muero de risa contigo jajajaj.
    És veritat ella no enten res...
    Maica ja t'he dit que m'ha encantat al flickr, però ho havia entès malament, pensava que era per posar cosetes del nen o nena. Però ara que ho veig explicat encara m'agrada més perquè és més original, no havia pensat que fos per la mami. Ara definitivament ho copio i recopio jajaja

    ResponElimina
  8. Maica hauras de posar traduccions jijijijiji

    ResponElimina
  9. Uuups torno a ser jo, ja veig que hi ha el traductor, "retiro lo dicho" quina eficàcia jijij

    ResponElimina
  10. Maica, eres una Reina, no solo del scrap, sino como amiga. Me alegra que empieces a escribir y dejar constancia de tus sentimientos y pensamientos... que siempre son preciosos.

    Me siento afortunada de poder disfrutar cada miércoles de tus obras de arte.
    Besotes

    ResponElimina
  11. Patty... vamos a tener que hacer un intensivo de catalán...
    La verdad, Maica, es que me da mucha pena no entender lo que escribes.
    ¿Que tal,un resumencillo en castellano?
    Petons

    ResponElimina
  12. Sé me olvidaba ... el álbum es una pasada...Preciosooo!!!

    ResponElimina
  13. Es maquíssim Maica , com tot el que tu fas, tens una habilitat especial per el scrapbooking, m' agrada molt aquest àlbum, suposo que a la teva germana més.
    Carmen

    ResponElimina
  14. me ha llegado al corazón tu trabajo.Felicita a tú hermana...y a tí por lo que has hecho.un abrazo .nani

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails