dimarts, 6 de maig del 2008

Créixer i Grow, per OLW






El que te de bo aquest vici de mirar blogs és que sempre aprens i trobes un munt de coses.
El blog de One Little Word ja l'havia visitat alguna vegada però no va ser fins la setmana passada que em vaig decidir a seguir la seva proposta.
Proposen setmanalment una paraula, i partint d'aquesta has de fer un LO, mini-àlbum , targeta... La paraula òbviament és en anglès, i això em tirava una mica enrere.
Però aquesta vegada han pogut més les ganes de ficar el nas a tot arreu, que altre cosa, i aquí hi ha el meu projecte Grow-Créixer, o Créixer-Grow.
També crec que era un bon moment per fer un mini-àlbum de la Berta, amb fotos que per a mi i el Joan són molt especials. He fet un resum de dotze anys, que han passat com si res. Crec que el que vindrà d'ara en endavant és una nova etapa a la seva vida, i per això he volgut fer una parada i tirar enrere. Per això l'àlbum comença en el moment actual, i amb 5 imatges més faig un retrocés fins al 1996.
Els colors, Rosa i Negre tenen un significat : rosa per nena i el negre combinat amb blanc em suggerien elegància i evito que l'àlbum sembli infantil. La foto és l'element principal i darrera de cada foto he escrit el moment en que es va fer i algun record o sentiment relacionat. No m'agrada la meva lletra, de manera que he utilitzat la tipografia de l'Ali Edwards. Al costat del comentari he posat un petit tros de paper que trenca una mica i dona color i caliu.
Per últim, l'àlbum és de bossetes, però les fotos estan enganxades a sobre del plàstic, mentre que la part de darrera si que està dins la bossa.


Per veure totes les imatges podeu mirar aquí.

L'àlbum és de Sei, i els papers son els següents :
Basic Grey Blush- Crush
Luxe Designs - Lip Gloss
Luxe Designs - Sleeping in
Luxe Designs - Grande Latte

7 comentaris:

  1. Veig que ja has començat a treballar de nou. La convinació de rosa i negre és molt bonica i la idea de posar la foto davant del plàstic em sembla fantàstica.

    ResponElimina
  2. Senzillament preciós! M'encanta que les fotos siguin tant grans, queda molt maco!

    Un petò!

    ResponElimina
  3. Molt maco! m'ha encantat.
    Felicitats
    Sonias

    ResponElimina
  4. Nena, que xulo t'ha quedat!!!
    Quines bones idees i la combinació dels colors negre i rosa també genial!!
    Uy!! Quant haig d'aprendre, jejeje!!

    Un petonet!!

    ResponElimina
  5. T'ha quedat xulíssim !!! M'agrada molt tota la combinació que fas, i segur que li agradarà molt i l'ensenyarà a totes les seves amigues.
    Enhorabona.

    ResponElimina
  6. Que monada! Tu misma lo dices: es super elegante!
    Me ha llamado mucho la atención la nota sobre la playa de Es Trenc en Mallorca: es mi preferida!!!! Para el concurso de Mireia de plantillas de febrero hice una pag. con la foto del peque en Es Trenc, creo que la tiene colgada en su blog, si te animas ves a verla, ok? Durante 3 julios seguidos hemos dormido en esa playa, si si, dormido, alquilamos un velero y me encanta dormir allí, cerramos siempre el chiringuito, que se llama: DIVINO PARAISO!!!!
    Besos
    Mónica

    ResponElimina
  7. Que bonito Maica!!!
    Las fotos son preciosas. Enhorabuena porque la combinación es perfecta.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails