diumenge, 24 de març del 2024

Anem

Aquest àlbum de viatge no és actual, sinó del 2018. Era el primer estiu després del meu darrer canvi de feina, i les primeres vacances que vàrem decidir marxar el Joan i jo sols. Va ser només una setmana, i recordo que malgrat anar a Creta, amb tot el que té de bonic, trobàvem molt a faltar els fills. I suposo que per culpa d'això, vaig trigar bastant a fer l'àlbum de fotos, i encara més he trigat a compartir-lo per aquí.

És un àlbum d'anelles amb un llom de vellut negre, que ja he utilitzat altres vegades. Per fora el vaig folrar amb paper artesanal de Ca l'Oliver Molí Paperer, i queda molt bonic amb aquests retalls, perquè de fet tot l'àlbum té molt d'aquest to de blau grec.


Per la part de dins, la tapa mostra el cartró, i per donar-li aquest punt diferent he usat un paper també molt d'estiu, que fa tot aquest troquelat de paraules.I per començar, aquesta foto d'un cistell ple de Nazars, l'ull turc o grec, que es ven per tot arreu, en forma de penjolls i altres mil coses diferents.

Els fulls són fotografies de mida 15x20cm, enganxades l'una amb l'altre. I la tipografia és la Onyx


Com podeu veure, a dins del 15x20 he posat fotos més petites, deixant espais blancs, alguna foto en blanc i negre, i fent servir alguna decoració digital, i també etiquetes i altres enganxines per donar una mica de relleu. El que no hi trobareu és paper decorat.

El projecte mostra imatges de Chania, on estàvem allotjats, i també de les platges que vàrem visitar.
Les platges són fantàstiques, el blau és intens i l'aigua és transparent.I arribem al final del projecte, així com del viatge.


Però abans d'acabar hi afegeixo la documentació amb els llocs d'interès, menjars típics i restaurants, de tot una mica.


Aquesta documentació també la decoro, amb alguna foto i de vegades també amb algun retall de revista, bitllets d'avió, entrades, i targetes.


Acabem amb els mateixos papers especials a la contraportada interior i exterior.
Fins a una altra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails