diumenge, 14 de gener del 2024

Per Nadal, demana un desig



Retrocedim a l'any 2021, un any de moments feliços i millors records. Va ser un any de treva, i un any de casament, semblava a més que la pandèmia ja ens donava un respir, i ens posàvem vacunes al mateix temps que la Covid ens aportava noves variants. 

I a primers de desembre vaig comprar dos paquets de la col.lecció "Volver" de Lora Bailora i em vaig llençar a fer les postals.
La tapa té un arbre fet amb cartolina negre i també marró, utilitzant un troquel, i com a decoració tots porten una estrella, una cartolina rodona de mitja polzada, i una enganxina rodona tipus puffy.



Amb cada full de la col.lecció vaig fer dues postals, tallant el paper a mida 30,5x15,2 cm.


La foto és quadrada, a 15x15 cm. mentre que la postal és rectangular, de manera que la foto té una base de cartolina blanca, i el paper decorat s'acaba enganxant per sota la cartolina.



La decoració és ben simple, una tira de paper decorat, etiquetes amb whashi tape enganxat i una estrella troquelada, feta del paper vegetal de la col.lecció.


Així és com queda per darrere, amb la part que us deia que s'enganxa de paper decorat sobre la cartolina blanca, una tira del mateix paper vegetal, i una altra tira de paper decorat


I el text està imprès en cartolina blanca amb textura i l'he retallat i he enganxat per fora, a davant i darrere de la postal, i per dins.


Com podeu veure, el format és fàcil i la decoració també, que és el que conta si has de fer unes quantes postals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails