dimarts, 30 de maig del 2017

Per molts anys creixent junts


Aquest mes de maig ha estat especial a casa nostra. El Pol ha fet 18 anys. Recordo com fa tres anys vaig celebrar l'aniversari de 18 anys de la Berta amb molta il.lusió i ganes de fer coses. I penso que en vàrem fer unes quantes... què no fem pels fills?

Pel Pol no havia de ser menys: una festa amb els amics, per seu compte.. amb una mica d'ajut nostre, un dinar amb els avis i un sopar amb els tiets i els cosins. Tot al voltant de la taula, amb menjar i beure, ganes de riure, de cantar una miqueta i de compartir un dia especial amb el Pol, o uns quants dies perquè ho hem fet tot per etapes.

I jo, com ja us podeu pensar també he volgut deixar un petit record d'aquest aniversari.


Què serà?? Un mini àlbum de fotos, evidentment..


Perquè us feu una idea de la mida : l'he fet amb fotos 15x20 cm que he doblegat per la meitat, quedant per tant un àlbum de 7,5x20 cm. És estret i llarg.
Un cop doblegades les 5 fotos he enganxat washi tape a la part del llom per que quedés més decorat i com a tapa he tallat un cartró primet de 7,2x20 cm que he folrat amb paper per inkjet amb textura de llenç.
Per decorar la tapa he redissenyat aquesta etiqueta de MdeMini, canviant-li la tipografia, i l'he enganxat amb una base de cartró gruixut. Ho he volgut acabar de decorar una mica més amb el fil d'enquadernació negre.


I comencen les fotos. La primera és actual, de la Setmana Santa, assentat davant de l'escola de Verges, que té una de les parets així de pintada, ben xula.


El text que veieu escrit és d'una cançó de Txarango, "Som Riu". És una cançó molt especial, que parla de desitjos però sobre tot de l'empenta, de la força, de les ganes...i ho parla d'una manera molt colectiva.


Era una lletra que m'anava molt bé amb la meva idea, no volia celebrar ni recordar un aniversari, volia celebrar que fa anys que el Pol i els seus cosins creixen junts, i nosaltres com a pares també. 


I per això surten moltes fotos, més grans i més petites, amb tots, més grans i més petits. I la lletra acompanya la seva empenta i la seva energia.


Ha estat un projecte molt bonic de fer, i m'he deixat moltes fotos per posar... perquè n'havia triat moltes, però tampoc podia ser molt extens, havia de ser curt i intens.


I penso que ho ha estat, i a tots els que han rebut aquest obsequi els ha agradat veure com una part d'ells també havia crescut amb el Pol, és a dir, els seus fills.


I s'acaba el àlbum amb una nova foto del Pol, amb la decoració mínima del nº 18 fet amb un troquel, un lluentó daurat i aquest cor petitó fet també amb la Cuttlebug, emmarcant la data del seu aniversari de 18 anys.


La part de darrera és una nova foto amb la part final de la lletra, i el codi QR per si algú vol escoltar-la mentre mira l'àlbum. Està tallada a la mateixa mida que la tapa i enganxada a un cartró prim, que després he enganxat al mini-llibre.

I bé, això és tot per aquest mes de maig tant intens. Espero que us agradi.

I aquí teniu la cançó 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails