dissabte, 5 de març del 2016

I si tornem al mes d'agost


Aquí podeu veure on vaig deixar el PL abans del projecte de Nadal, a la darrera pàgina del Week in the Life
Tal com us he comentat en entrades anteriors, el meu PL integra diferents projectes a dins, com el Day in the Life, el Week in the Life i el projecte de Nadal. Cada un té el seu propi format, disseny i decoració. He de dir que en el cas del projecte de Nadal vaig comprar el kit de DD de l'Ali Edwards i tot i que m'agraden molt els seu dissenys vaig quedar una mica saturada d'anglès, i en molts casos hauria volgut tenir les etiquetes en català, les paraules adhesives, els segells...  Com sempre tot és una qüestió de temps, temps per fer etiquetes, paraules adhesives, per dissenyar-les, per imprimir-les, retallar-les, etc. Però us he de dir que després compensa, i segons com he gaudit més decorant aquests dies d'agost que totes les festes de Nadal amb tant be merry and joy and happy-happy.

I després d'aquesta curta reflexió i d'arribar a la conclusió que m'agrada més decorar en català que en anglès ara us ensenyo els dies que faltaven del mes d'agost. L'agost de 2015 té un viatge a Rueda, un Week in the Life i uns quants dies mes que són els que ara veureu.


És en aquestes pàgines que he inclòs el Diari de les vacances. No sóc d'escriure diaris però a les vacances ho acostumo a fer, cada dia una mica, forma part del relax, igual que llegir o fer la migdiada.


També hi vaig escriure durant el Week in the Life. Si us fixeu a la primera imatge d'aquesta entrada, una de les fotos te un text escrit. És un fragment del que hi tinc escrit al diari.


Com que ja havia escrit prou, les etiquetes dissenyades per escriure no les he omplert de text sinó que les he decorat una mica.


En aquesta he retallat el marge per enganxar-la a un paper decorat, he estampat la paraula "paella" i finalment le decorat amb una etiqueta Mdemini.


En aquesta he enganxat una lletra adhesiva i he grapat un cor de fusta.En aquesta he senyalat els dies de les vacances amb washi tape, i amb la fletxa senyalo el 9 d'agost.


També he utilitzat un reste que tenia d'una pàgina de fundes arxivadores de diapos per guardar les targetes de llocs on vàrem anar. Les vaig haver de tallar perquè la mida de la funda és petita però ja m'agrada com queda.

Aquesta etiqueta també té una estampació i una etiqueta Mdemini, a més d'una mica de washi tape.Tal com us deia abans m'ha agradat retrobar-me amb les meves pròpies etiquetes i tornar al català, encara que sempre s'escapa alguna coseta.


Avui us deixo amb un mica de música, per fer volar una mica la nostra imaginació.

1 comentari:

Related Posts with Thumbnails