dimecres, 22 de juliol del 2015

Hola Dia


Ara retrocedeixo altre cop al mes de Maig i us ensenyo una part que he incorporat al P|50 : "A day in the life", una proposta de l'Ali Edwards que ens anima a fer fotos durant un dia concret i compartir-les si volem, a través de les xarxes o als nostres blocs, bàsicament amb la finalitat de que prenguem consciència de tot allò que fem durant tot un dia sencer en el nostre paper de mare, muller, dóna treballadora, persona...Un dia, vint-i-quatre hores donen per molt i de vegades és després de veure les fotos que veiem com cada dia compta, cada moment i cada hora.

Aquesta vegada he optat per fulls d'arxiu de cromos per incloure aquest afegit, bàsicament amb la idea de diferenciar el mini-projecte de la resta del P|50. No he considerat posar-hi un separador o una tapa tot i que potser en el Week in the Life sí que faré alguna cosa més diferenciada o separada.

Totes les fotos són de mida 6,5x9,3 cm, així com les targetes que he utilitzat.



He volgut fer una targeta amb la meva versió del títol, i he pensat que Hola Dia era un bon títol.


A algunes de les fotos he posat aquesta línia fina i un petit text o paraula, igual que a la targeta on hi he posat la data. Molt a lo Ali Edwards...


Vaig estar pensant com escriure els texts i després d'haver-los escrit amb l'ordinador i després a mà, vaig acabar amb la màquina d'escriure. Sí, la que té 30 anys i la cinta més que gastada, però penso que el resultat m'agrada prou, i a més li he donat un punt irregular, amb errors, marges i salts de línia diferents.  


I ja posats tampoc hi podia faltar una etiqueta MdeMini.


No hi ha massa text, de manera que les fotos es barregen amb paper decorat, la segona targeta dissenyada pel mini-projecte, i també una de les fundes sense res a dins.







També hi ha lloc per alguna foto en blanc i negre.


Fi del dia, amb el Joan a Tànger, i nosaltres 3 junts fent passar aquestes 24 hores del dia 12 de maig de 2015.

1 comentari:

  1. siempre me entran ganas de volver al scrap cuando te leo
    besos :)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails