dimarts, 2 de juny del 2015

Juny : Sant Joan
S'ha fet esperar una mica aquesta nova tanda d'etiquetes pel Project Life. Què hi farem?, feina-feina-feina i poc temps pel que a mi m'agrada, o poc temps perquè també hi ha altres coses que també m'agraden i m'interessen. Però bé, aquest mes de juny ens visita de nou amb el "caloret" i moltes ganes d'anar a la platja, de gaudir del dia, i també de gaudir una bona berbena de Sant Joan.

Sempre he considerat Sant Joan com l'inici de l'estiu, una festa molt especial on quasi la nit i el dia es confonen, amb tanta llum de fogueres i petards que trenquen el silenci nocturn. Em recorda la fi del curs escolar, la primera festa que vaig poder sortir de nit, alguna berbena estudiant per examens de la Uni, alguna sense dormir però no per estudiar... i també altres amb molta tranquil.litat i una copeta de cava ben fred a la terrassa de casa.

I si us agrada tant Sant Joan com a mi, segur que també us agradarà fer-ne unes quantes fotos, i potser utilitzar alguna d'aquestes etiquetes que com cada mes podeu descarregar aquí

Etiquetes Juny

Espero que us agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails