dimarts, 11 de novembre del 2014

Week in the Life


Potser si mireu aquesta foto us donareu compte que efectivament he comprat el Kit de l'Ali Edwards per fer el projecte que ella promou :Week in the Life. Em feia il.lusió tenir aquest primer kit a la venda a través de la seva nova web, i de fet hauria volgut continuar amb el kit pel December Daily, però el preu m'ha tirat enrere.
Això sí, algunes coses del kit també podran servir pel meu projecte de Nadal, com l'àlbum, les fundes, els números, tot el que pugui...

Per aquest projecte he volgut anar per feina, i gaudir de les decoracions acabades de comprar amb el kit, a més de la tapa del meu stock amb una mica de paper decorat i l'etiqueta de roba.


El que no m'agrada d'aquest tipus de kits és l'excessiu us que acabo fent de l'anglès, que malgrat ser una part més de la decoració, un cop mires el projecte acabat consideres que realment estaria bé tenir-ho tot en català.


L'estructura del projecte és la següent : 
7 fulls de cartolina kraft A4, una per cada dia, amb una butxaca feta amb paper vegetal enganxat amb doble cara per la part de baix i subjecte amb l'espiral pel lateral esquerra. Aquesta butxaca conté el diari de cada dia format per dos fulls de paper, amb l'etiqueta del dia enganxada davant. 
Completa la pàgina una mica de decoració i una foto de mida 15x21cm.El diari està escrit a mà. Cada dia preparava els dos fulls i escrivia. He de dir que és un diari molt personal, i mentre que altres anys quedava més a la vista i es podia llegir, aquest any no tenia gens de ganes de compartir-ho ni deixar-ho visible.
La fulla per darrera té varies fotos una mica ordenades cronològicament. En vaig fer més però les he posat al final. Les fotos son 10x15 tallades en 2, i alguna a 10x15 directament. Vaig voler combinar les fotos amb les targetes del kit, que son també d'aquesta mida.Al final de la setmana, un cop vaig passar totes les fotos a l'ordinador vaig decidir que posaria una foto meva per cada dia. No ho vaig aconseguir per tots el dies, però quasi.Totes les fotos estan fetes amb Iphone 4S, de manera que alguna ampliació no té la definició correcte.


Pel que fa a aspectes decoratius he posat a cada dia una mica del paper decorat de la tapa, per donar continuïtat, i en aquesta pàgina he volgut combinar l'etiqueta del dia Wednesday amb una altra, deixant-ne una sota el paper vegetal i l'altre enganxada a sobre.

Jugar amb diferents volums, aprofitar packagings...
Com podeu veure el daurat està totalment de moda
També he volgut decorar a sobre de les fotos.


Utilitzar una etiqueta del kit i acabar-la de decorar amb estampació i algun adhesiu.Estampar a diferents nivells.I per acabar la setmana vaig enganxar totes les fotos que em quedaven a dos fulls de paper vegetal.No es pot dir que fos la meva millor setmana de l'any, però vist el projecte encara sembla tot bonic. Potser això és el que té de bo l'scrap...

I avui per acabar, una mica de música.Espero que us agradi.

1 comentari:

  1. o sea que sí harás tu DN este año? Te estoy echando de menos en el blog, y espero que compartas tu proceso por aquí entonces.
    Un beso

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails