diumenge, 12 d’octubre del 2014

Dies al Sol


Acabat!!!
Ha quedat grassonet, a punt de rebentar. De fet la goma ja l'he tingut d'enganxar de nou amb Glossy Accents. Bé, és una llibreta i potser li he demanat massa...

Aquest Dies al Sol o Diesalsol (segons el títol del projecte) començava el 1/8 amb les meves vacances. Un cop tot preparat, tal com us explicava aquí, i per canvis de darrera hora va resultar que vaig començar les vacances el 8 d'agost, i això em va obligar a treure les primeres 7 pàgines amb data i buscar algun contingut pels fulls que inicialment estaven destinats a la primera setmana.


Finalment vaig decidir posar-hi els papers que guardo, que normalment poso al final, però aquest any han acabat al començament.
Aquesta primera pàgina té la targeta d'embarcament del cotxe, i una foto que vaig pujar a instagram.


Un mapa on he assenyalat tots els llocs on hem estat durant aquests darrers 15 anys de vacances a la zona de Migjorn, i punts de la Colònia Sant Jordi que ens agraden.


Record d'un sopar a Palma


El menú del restaurant, i etiquetes de roba i altres coses de les compres.


Targetes de llocs on hem anat.


Alguna cosa de la farmàcia que va ser necessària.


Programa de les festes


I ja tenim el dia 8 d'agost, dia de pujar al vaixell amb el cotxe carregat i molta il.lusió per fer les vacances.


Les fotos son de mida 10x15 la majoria, algunes de mida 15x20 i altres de 15x15. Al ser una llibreta gran les fotos també han pogut ésser grans. Com podeu veure he anat incloent els fulls del meu diari, fent butxaques amb paper decorat, i també amb els mateixos fulls de la llibreta.


Totes les fotos son cronològiques, excepte el 49.


Hi ha fotos que faig cada any. Son per a mi com un ritual. Evidentment de fotos de platja en tinc moltes, el Joan diu que masses, però a mi m'agrada fer-les una i altra vegada.Les pàgines tenen alguna pintura amb spray i també estampació de frases, sempre amb el mateix abecedari i tinta Versamark negre.
El fet de no escriure directament a la llibreta és degut a que era massa gran per dur-la amunt i avall, o a la platja. I també vaig considerar posteriorment que no m'agrada tenir tot el text a la vista, i si algú mira el projecte pot gaudir de les fotos independentment de que vulgui llegir el que he escrit. De vegades em deixo portar i escric coses molt personals...Triar les fotos va ser bastant fàcil. Òbviament les que més m'agradaven les feia més grans, o segons on pensava posar-les també anaven amb una mida o altra. Després en funció de la inspiració del moment s'acaben col.locant amb més o menys decoració.
Reconec que gaudeixo molt amb les fotos i això em porta a fer projectes llargs d'execució, sempre vull afegir alguna cosa més de decoració, i no acabo mai.
Però sempre hi ha un moment que m'ho paso francament bé decorant.


Altres moments simplement vull gaudir de la foto i no posar-hi gran cosa més.
Per a mi no deixa de ser un diari amb fotos. Les fotos porten records agradables, de vegades parlen del que hem fet, de vegades del que hem vist, moltes vegades simplement volem deixar constància de com som en aquell moment de la nostra vida.
En un projecte cronològic com aquest també expliquem una història, que tot i semblar cada dia la mateixa, sempre té alguna cosa d'especial.


Encara que sigui la pluja.


O una tarda a Palma


Amb sopar inclòs.


També hi ha dies sense fotos, o sense fotos dels altres.


Dies en parella


Dies amb amics


El moment de la foto de tots quatre. Aquesta és la imatge que costa més d'aconseguir.


També el dia de visitar Cala Figuera.I a mida que comences el compte enrere reculls una mica de tot plegat i en fas un resum.


També hi ha un espai per la nova web de l'Ali Edwards.

I finalment el dia de tornar i els "adéus".Sempre m'agrada acabar el Dies al Sol, i encara m'agrada més després d'uns mesos.
Penso que no tornarem a Mallorca l'any que ve, i tampoc sé si farem les vacances junts o la Berta ja voldrà ser més independent, però d'aquest projecte i dels d'anys passats em quedarà el record profund de la calidesa dels dies passats al sol.

Fins la propera.

3 comentaris:

  1. Com és això de que no tornareu per sa Roqueta?? Quina pena! amb el que m'agrada veure cada any els teus Dies al Sol i reconeixer els llocs a les fotos! Bé, segur que passareu molts bons estius però... com a Mallorca no hi res! Per cert, l'album fantàstic i aquest cop únic diria jo, perquè encara que es deixa veure clarament el teu estil, aquesta vegada has fet quelcom ben diferent. M'encanta.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails