diumenge, 24 de novembre del 2013

Entrevista

M'agrada tenir un blog per ensenyar el meus treballs, dissenys, el meu estil, la meva manera d'entendre l'scrapbook i com el desenvolupo al llarg de l'any amb els fets remarcables de la meva-nostra vida.

Però sempre hi ha algun moment en que em permeto la vanitat a tope i aquest moment és ara.
Avui us vull ensenyar l'entrevista que m'ha fet el meu fill Pol per un treball de l'escola. L'hem gravat amb el mòbil, m'ha fet una foto, i ha agafat una foto d'aquest blog per mostrar el producte que dissenyo, i ell després l'ha transcrit de la manera que li ha semblat. Un cop l'ha imprès me l'ha ensenyat i m'ha fet il.lusió veure com el Pol vol compartir el meu hobbie a l'escola. 

No crec que res em pogués fer més il.lusió. Aquí la teniu.

L'art de l' ScrapbookingHola, benvinguts a l'entrevista d'avui, en aquesta ocasió tenim a una dona que té un hobbie una mica especial, ella es diu Maica Perxés i fa Scrapbooking. Ella és una dona de 48 anys que li agrada fer manualitats en el seu temps lliure principalment per fer àlbums de fotos familiars.
 L' Scrapbooking és un "art" que consisteix en fer àlbums de fotos amb papers i etiquetes diferents.
Li he fet una entrevista sobre el seu hobbie i com ho fa. Aquestes són les preguntes.

1.De què tracta el seu hobbie?

Maica: El meu hobbie es diu Scrapbooking i consisteix, bàsicament, en fer àlbums de fotografia amb materials de papereria. Ajunto les fotos que més m'agraden, records, comentaris, decoracions de paper i faig un àlbum.

2.Quant temps fa que es dedica?

Maica: Des de finals del 2007 que faig Scrapbooking, però anteriorment ja havia fet altres manualitats amb paper i amb fotos, és a dir, que ja estava fent Scrapbooking sense saber-ho.

3.Per què li agrada?

Maica: Principalment perquè faig àlbums de la meva família i són uns records que penso que amb els anys tornes a mirar i és important consevar-ho.

4.Per què va decidir començar a fer Scrapbooking?

Maica: Bé és una cosa que l'he feta sempre, a vegades no tan intensament, però actualment si que ho faig de manera més intensa. Un dia vaig descobrir que es deia Scrapbooking i que, a més a més, podia utilitzar materials i tècniques molt divertides que podia incorporar-les a la meva manera de fer els àlbums de fotos.

5.A part de fer manualitats, ho va extendre més?

Maica: Durant un període de temps no vaig treballar i, ho vaig començar a fer de manera més professional. Vaig fer un Blog, que encara continua, i allà ensenyava tot el que feia i com dissenyava els àlbums, també com combinava els colors, i això em va portar a treballar-hi d'una manera més seriosa, ensenyant a altres persones com ho feia i quines eren les tècniques que havia après... I això ho feia a canvi d'uns diners que feien de font d'ingresos per a mi. El Blog es diu BertaiPolete.

6.Actualment què fa amb l'Scrapbooking?

Maica: Actualment ho faig molt a nivell particular, però també he estat dissenyant decoracions que s'utilitzen per posar en els àlbums. Vaig obrir, fa dos anys, una botiga online on hi poso els meus dissenys, bàsicament etiquetes que s'utilitzen per enganxar en els àlbums de fotos. Les etiquetes són paraules en català i les venc a través de la botiga online, que es diu Mdemini.

7.Creus que ho seguiràs fent fins molt temps?

Maica: Jo penso que si perquè les fotos van cambiant i sempre en faig quan anem de viatge amb la familia, per Nadal, vacances... Mentre jo tingui temps seguirè fent-ho amb aquesta dedicació que hi poso.

8.Per a vostè, què significa fer tots els treballs i manualitats que fa?

Maica: Per a mi és una manera de desenvolupar la creativitat, m'agrada molt perquè és una estona que dedico per a mi mateixa.Com hem pogut veure, Maica Perxés dedica molt temps al Scrapbooking per una raó, que és, conservar records familiars durant molt temps.

Pol Centelles Perxés5 comentaris:

  1. Una entrevista molt bonica!!! Es nota que en Pol coneix perfectament el món scrap!!

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt aquest post Maica! súper bonic... ja pots felicitar en Pol de part meva! I a tu, per les preciositats de treballs que ens ensenyes! una abraçada! Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  3. M'ha encantat!! Suposo que com a mare és molt gratificant que un fill valori les coses que fas, sobre tot si hi ha molta passió i sentiment, com crec que és el teu cas. Tens tot un homenet ;-o) LOL

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails