diumenge, 3 de març del 2013

Digi-Total


Ara que he acabat el projecte que m'havia proposat pel mes de febrer he pensat de reprendre el tema digital. Fa uns dies (més aviat mesos) vaig rebre la newsletter de l'Alex on ella parlava del seu projecte 52 Setmanes del 2013. Vaig estar molt temptada d'apuntar-m'hi, però al final vaig pensar que un compromís setmanal era massa i tenia massa punts per deixar-ho a mitjes. Malgrat tot, val a dir que l'Àlex fa una feina genial... i és que ella diu : "ara toca digital" i apa !!! la seva creativitat artística li dóna per fer plantilles, papers, etiquetes, washi... jo flipo.

Sempre he pensat que l'scrap digital es mereix també una oportunitat i que és molt interessant, t'aporta resultats immediats, i et permet conèixer aspectes de disseny en la mesura que tens temps i ganes, al mateix temps que aprens a treballar amb les fotos, a editar-les i millorar-les. 

Fins ara havia anat fent pàgines digitals, que després imprimia a mida 20x20cm.. No seguia cap directriu concreta, simplement allò que anava fent ho imprimia i enganxava a un full de cartolina A4, fent-ne després un àlbum que podeu veure aquí (ara ja vaig pel segon àlbum). Però aquest any, veient la idea de l'Àlex he pensat posar una mica d'ordre i vull  fer un "12 mesos del 2013". I què vol dir ?. Bé, simplement em proposo fer un layout digital cada mes, amb el que consideri interessant del mes, també imprimint a 20x20 però amb una idea més cronològica que fins ara. Com un Project Life però molt minimitzat.

I aquest de més amunt és el layout de gener. Estic seguint la idea del layout de l'aniversari del Joan . Utilitzo un cop més aquesta frase rara que m'he inventat : Tu amb Beceroles, i que no és altre cosa que les paraules que cadascun de nosaltres va apuntar un dia en un paper, seguint l'ordre de l'abecedari. Ja sabeu que una bona manera de fer un journaling quan fem scrap és fer llistes. Doncs aquesta pot ser una llista, que després d'uns anys sempre pot fer gràcia de revisar o rellegir. La resta son elements decoratius i papers, la data, i aquest petit mot del 2013 : endavant.

De moment ja tenim alguna cosa remarcable del mes de gener. I ara li tocarà a febrer, que si us dic la veritat ha acabat fatal... però, com sempre, alguna cosa bona li trobarem. 5 comentaris:

 1. me alegro haberte inspirado Maica:)
  y me encanta la foto en grande con fondo negro + contraste con el resto. Muy bonita página!

  ResponElimina
 2. mecaxis aquest febrer...doncs a somriure amb el març!!
  un petó,
  Núria

  ResponElimina
 3. És una pàgina genial!!!
  Kissitos!!!!

  ResponElimina
 4. La pagina preciosa com sempre,
  em sembla un bon projecte el d' una digi-pàgina per més!!!
  Pel que fa al Febrer... ja està aquí març, no miris enrrera, només endavant!!!

  ResponElimina
 5. Ets una crac de l'scrap digital!! Namasté!

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails