diumenge, 20 de novembre del 2011

Dies al Sol

Aquests són els darrers temes per aquest llarg projecte d'estiu, fet quan ja comença l'hivern.
En primer lloc tenim les Platges.Ara venen els Restaurants, o les sortides especials.Més fotos de Nosaltres. A hores d'ara ja podeu veure que realment tots els temes son una mica oberts, poder perquè realment nosaltres hi som a totes les pàgines.I per acabar, el Viatge. 


La maquetació, pertant, ja es va acabar, les fotos ja me les varen fer, i aquest cap de setmana he fet l'àlbum. De moment només us ensenyo la tapa. No perquè sigui un secret, sinó perquè vull fer-li fotos amb llum de dia.

Aquí el veieu, un projecte amb molta foto i poca decoració. La tapa està feta amb cartró d'abella pelat, els números els he fet amb una màquina de tall Cuttlebug amb cartolina blanca, i 2 amb un troç de llauna de Coca-Cola, per diferenciar-los i per coordinar-los també amb les anelles color plata.De moment això es tot. Aviat us posaré totes les fotos i una mica d'explicació sobre la decoració i l'ejecució.
Si voleu veure les entrades anteriors referents a aquest projecte podeu mirar-les : aquí, aquí, aquí i aquí.

1 comentari:

  1. Totes les fotos són precioses, i esteu tots amb una cara de vacances i sol que en aquests dies de pluja fan una enveja... L'àlbum promet molt ja sense montar. Espero veure'l acabat!
    Per cert, què signifiquen tots aquests 22222222??
    Ptns!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails