dijous, 21 de juliol del 2011

Digi-Total


L'scrapbook digital és una forma més de fer scrapbook, poder no tant tangible com l'scrapbook tradicional, poder requereix un coneixement mínim de Photoshop o d'altres programes similars, poder no hi podem abocar tècniques i materials... però sempre em compensa molt positivament l'estona que hi dedico.

Els materials utilitzats son un mix de la Karla Dudley i de l'Ali Edwards. El fons és de l'AE, d'un kit de papers on hi havia aquest tant impressionant, pintat per ella mateixa, utilitzant papers de patrons que ara fa servir continuament. La veritat és que estic pensant d'anar-me a comprar un Burda (si és que encara existeix) i fer-lo servir de paper de base.

El disseny parteix de la idea de donar molta importància a la foto de la Jana i la resta d'espai inferior queda per decorar. En aquest cas no hi ha journaling, però si que he volgut posar aquesta frase que penso que li escau al 100%. És un disseny molt basat en la repetició : es repeteix la frase i es repeteixen les decoracions. És una manera de reforçar i de donar més pes a l'afirmació, en el cas de la frase utilitzada, i una manera de realitzar una decoració homogènia en el cas dels cors i els brads.

En ultim terme però, el que jo dic sempre : el més important és la foto.

I també la data.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails