dilluns, 13 de juny del 2011

Regal acabat

Contra tot pronòstic ja he acabat el regal per la Conxi. Val a dir que entre aquest cap de setmana i l'anterior hi he fet un grapat d'hores, amb la conformitat dels Centelles.

La tapa no és un disseny d'ara sinó del mes d'octubre passat, però penso que quan una cosa t'agrada s'ha de repetir a la que en tens una oportunitat.


No hi ha títol, he preferit posar-hi només la inicial del nom : C de Conxi.


I al primer full el missatge : Gràcies. Per la paciència, per l'ajut, pels somriures.



El aquest projecte utilitzo molt producte del meu stock de Jenni Bowlin. He de dir que aquesta col.lecció en especial sempre l'he trobat molt escaient per a projectes escolars. De tota manera he utilitzat diferents decoracions també d'aquesta marca o altres en funció dels colors de les fotos.

I... gràcies per :

Cada pàgina té uns elements comuns : una foto de 7x10 cm., una targeta de magatzem de 7x12 cm., el nom i primer cognom i la inicial del nom. Perquè el projecte no fos massa gruixut els fulls són de cartolina amb textura de 12x12", tallats per la meitat. A cada full li he fet la forma rodona utilitzant un cartró troquelat.
A les targetes de magatzem els hi he aplicat tinta de distress color Pumice Stone, i també a la cartolina on he imprès el nom de cada nen o nena. Tots els texts estan impresos amb la tipografia CrayonL que es pot descarregar gratuïtament per internet. He enganxat la targeta de les dues cares del full amb una mica de cinta de doble cara i després he fet un repunt de zig-zag per decorar una mica. En algunes pàgines també he cosit algun altre element com cinta, tissue tape o alguna rodona de paper al mateix temps que la targeta.


El que és diferent és la decoració de cada pàgina, segons els colors de la foto, segons si és nen o nena. Finalment han participat tots, malgrat no m'ho pensava. En total 26 nens i nenes han expressat la seva gratitud i els seus respectius pares m'han enviat la seva foto, a canvi d'un preu que és totalment simbòlic (si feu scrapbook ja m'enteneu). Però he de dir que m'encanten els projectes col.lectius, són un record fantàstic i d'incalculable valor, i us dic que actualment ho faig perquè en gaudeixo molt. He llegit moltes vegades les seves targetes i m'he emocionat a cada moment.




I fins aquí el projecte, com sempre amb la data posada, una data àmplia per agrair cada moment, i la meva firma, l'ocellet clàssic. No cal més.

2 comentaris:

  1. Un treball preciós, segur que ho valorarà molt, es nota l'afecte i dedicació en cada detalls. Una salutació.

    ResponElimina
  2. Preciós i emotiu. I una feindada!
    Ptns!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails