diumenge, 3 d’abril del 2011

Más Papel


Ja sé que a hores d'ara totes esteu assabentades de que la Kristina ha creat una revista digital d'scrapbook : Más Papel. Es d'allò més impressionant i d'agrair que persones com ella dediquin el seu temps a la difusió d'aquest petit vici-manualitat-forma de vida, i paralel.lament oferint la possibilitat a altres noies perquè mostrin les seves creacions. De ben segur que és una feina d'hores, que ella fa per amor a l'scrapbook, i realment ho fa molt bé. No deixeu de veure també el blog Más Papel.

En el seu primer nº apareixen dissenys de 15 noies, tots ells fantàstics, i cada un amb el seu estil particular, especial i preciós. I també un bonic tutorial per fer un estoig per una mini-llibreta.

I tot i que la revista es bi-mensual i fins el mes de maig no en podrem veure la segona, jo ja hi he col.laborat amb un layout digital. Ja sabeu "no deixis per demà el que puguis fer avui".

El meu layout "3 amors" té una única foto :



És una foto de fa temps, però ara que he posat ordre a totes la vaig trobar i no m'he pogut resistir. Suposo que un dia d'aquests també l'utilitzaré per un layout tradicional, però de moment per veure la versió digital ens haurem d'esperar a la propera "Más Papel".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails