dimecres, 5 de gener del 2011

OLW. Gener


Aquest Petit Mot, Ordre, el mes de gener :
Una mica de treball amb la meva paraula del 2011. El més difícil ha estat trobar una dita. He buscat per Internet i n'he trobat algunes, però no eren per a mi, eren massa polítiques amb nacions pel mig i en Churchill per tot arreu. Finalment, Pitàgores m'ha donat un cop de mà.
La decoració que he utilitzat fa referència a :
  • Una fitxa de compte corrent, tallada a la mida, pintada amb esprai de color verd utilitzant una màscara del T.Holtz amb la lletra O, i després he escrit la paraula amb màquina d'escriure. És la meva manera d'expressar la meva vida actual, una barreja d'art i comptabilitat, i per sobre de totes dues coses, l'ordre.
  • Un paper amb punts i un flair de American Crafts amb forma rodona. Les rodones aporten harmonia, calidesa, calma i suavitat, com la tranquil.litat que aporta l'ordre.
  • Un paper amb quadrícula i una fletxa de T.Holtz. És el símbol de l'organització i la finalitat, també l'objectiu a seguir.
  • Per últim un paper dissenyat per l'Ali Edwards, i inclòs en el seu llibre A Designer's Eye. Un dels sinònims d'Ordre que apareix en el Thesaurus es Goodness, bondat. M'ha cridat l'atenció. La bondat ve del control, la calma, la legalitat i la disciplina. Quan he vist el paper, buscant per colors, he pensat que el missatge m'anava directe : "Embrace your Goodness", o abraça i accepta la teva bondat. I aquí l'he posat.

Ara m'he de fer una foto, o me l'han de fer, però això ja serà demà.

1 comentari:

  1. M'agrada molt com t'ha quedat Maica!! Quin goig farà el teu projecte.. Petons!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails