diumenge, 7 de novembre del 2010

Feliç dia


Aquesta carbassa tant bonica que ens han regalat es mereixia una foto, i ja posada també que m'inventés una festa. Així doncs Feliç dia de la Carbassa.

I en aquest dia de celebració he fet el meu "Tardor en petit format". Direu : On és l'aglà ?.

Com a regal de la natura que era, va haver de tornar a la natura. Sóc tant urbanita que fins i tot penso que els aglans són de plàstic. Finalment l'he substituït per una etiqueta feta amb tag maker, que si fa no fa...
I les pàgines interiors aquí les teniu. La primera és un 10x15, una foto amb un bon espai lliure per poder-hi posar decoració i text. Darrerament m'està agradant fer-me el que jo anomeno "parauletes" adhesives. Les escric amb el Photoshop i després les vaig retallant i enganxant.

De vegades més que parauletes son frases, però tot s'hi val. Per escriure-ho primer imprimeixo les fotos i me les miro una estona, i les paraules van sortint. No cal res poètic, simplement el que ve al cap.

Les altres pàgines de l'àlbum son 10x15 també però amb muntatges d'imatges a 5x5



Son fotos de caminades pel bosc, i també algunes de la Castanyada.

I per acabar, jo.

fotos
passejades pel bosc
caça de bolets
escoltar silencis.

I per acabar el Dia de la Carbassa, un layout digital més, amb les fotos de la nostra visita al Saló del Manga de diumenge passat.


Aquest "Seeing You" el tinc de quan vaig fer el curs Yesterday and Today de l'Ali Edwards que, per cert, es torna a fer aviat, i realment us el recomano.

5 comentaris:

  1. Què xulo el mini de tardor! m'agrada com has posat les fotos en 5x5 i l'etiqueta a dalt de tot!
    Ptns!

    ResponElimina
  2. Feliz día de la calabaza.
    No te lo vas a creer pero hoy me ha traido mi padre... una calabaza, je je je.
    Un mini chulísimo, muy M de mini!

    ResponElimina
  3. Molt bonic Maica, t'ha quedat molt bé....i el Layout també, es molt divertida aquesta festa inventada...una idea genial.
    Un petó

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails