dijous, 3 de juny del 2010

Pa d'Àngel

Finalment acabat. Després d'un any he fet l'Àlbum de Comunió del Pol. L'estructura bàsica la vaig tenir molt clara de seguida : la cel.lebració i el significat de la festa formen capítols com si es tractes d'un llibre, i fins i tot les fotos poden agrupar-se seguint aquest guió amb facilitat.

El tractament d'aquest esdeveniment és una interpretació personal i molt emotiva. L'àlbum està ple de petites fotos, moltes d'elles d'una qualitat baixa (tenia mal dia per fer fotos, poder), però que juntes i a l'hora barrejades generen un mosaic preciós, on no només es reflexa el que va fer el Pol i la seva història particular, sinó que hi sóm tots presents amb naturalitat, contents per la cel.lebració.

No és un àlbum de nen, és un àlbum de record, poder més meu que de ningú més, però que en definitiva acabarà siguent d'ell.
I si teniu un moment podeu veure totes les fotos aquí.

4 comentaris:

 1. ¡Ha quedado precioso, Maica! He disfrutado con las fotos del album, desde luego será un recuerdo muy especial que Paul sabrá apreciar en un futuro. Da igual que hayas tardado más o menos en hacerlo, creo que las cosas se saborean haciéndolas con calma y una siempre acaba por llegar a la meta.
  ¡Son unas fotos tan vívidas, tan naturales! Nada que ver con las típicas que hace un fotógrafo profesional; y no son menos buenas por ello, al contrario..., son caras, gestos, sonrisas, momentos preciosos que no se repetirán porque el reloj nunca se detiene.
  Siempre es un placer asomarse a ésta tu casa. Un abrazo ♥

  ResponElimina
 2. Molt maco, Maica. Sempre em sorprens....Un record molt especial per en Pol... i tambe per a tu.
  Felicitats.

  ResponElimina
 3. Te ha quedado precioso!!!
  Un recuerdo único, Pol estará contento.
  Un abrazo.

  ResponElimina
 4. És preciós, Maica! i molt emotiu i plè de sensibilitat com tots els teus projectes!
  (I a més em té intrigada com has fet l'estampació en dos colors de la papallona... és un efecte espectacular!!)
  Ptns!

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails