dissabte, 23 de maig del 2009

23 = Comunió

Ja ha arribat el dia i la feina està feta. Ara només cal esperar l'hora i celebrar aquest esdeveniment especial, primer a l'església i després amb la família.
La roba està planxada i d'aquí uns moments anirem a la "pelu" a posar-nos guapos. Però abans he volgut deixar-vos els meus treballs per recordar aquest dia.










Aquest és el mini-àlbum que donaré als avis i tiets, un per cada casa. És un mini de Blokum de 15x15 amb polipropilè translúcid, amb 6 pàgines interiors de cartonet que he folrat amb paper de Cosmo Cricket i molt poca decoració, com podeu veure. El text està fet amb la tipografia Century Gothic, perquè es llegeixi bé i és una breu descripció de les coses que li agraden al Pol (supervisades per ell, és clar). Les fotos les vaig fer un dia sense sol i que el Pol estava enfadat per haver de "fer de maniquí", que hi farem...


I aquests són els 30 recordatoris per l'escola. També n'he fet pel mini-àlbum, ja que la tapa porta el recordatori enganxat. Està fet amb la forma rodona de polipropilè blau i la forma rodona de cartonet folrada amb la foto per una banda i paper de Cosmo Cricket per l'altra. L'etiqueta està enganxada amb foam per donar una mica de volum. I les dues peces estan agafades amb un ullet.
I ja per últim els lletrerets per la taula.

Espero que us agradi.
Que passeu un bon cap de setmana.
Un petó
Maica

8 comentaris:

  1. No, no m'ha agradat, m'ha flipaaat.
    el mini m'encanta, super sencill però perfecte i les fotos unaaa passadaaaaaaaa totes m'agraden molt, la que més la de les margarides i la que està d'esquena, la veritat és que tens unes idees increibles.
    Espero que sigui un dia mooolt feliç i que us ho passeu molt bé.

    ResponElimina
  2. Cuanto trabajo!!!
    Te ha quedado precioso. El álbum es sencillo pero muy bonito, quien lo reciba estará contento.
    Y el detalle para el cole !chulísimo!
    Un saludo y que mañana tengáis un día espléndido.

    ResponElimina
  3. qué currada!!!!!! me encanta el estilo clean and simple. Tu familia habrá flipado, no como la mía que se quedaron con las ganas... besos

    ResponElimina
  4. Que pasada!! Tanto trabajo seguro ha merecido la pena. Pero, te voy a llamar super woman!!

    No se como haces para tener tantas ideas mes a mes, todas distintas y super bonitas.

    Prepárate para el miércoles que "ya sabs quien" te va a exprimir, ja, ja!
    Un besote

    ResponElimina
  5. No se com pots arribar a tot. T'ha quedat preciós, com sempre. Espero que us hagi anat tot molt bé. Les fotos del Pol són molt boniques i molt originals. Una abraçada!!!!

    ResponElimina
  6. T'ha quedat espectacular, que bonic l'àlbum i les fotos també , diferents el que estem acostumats a fer, molt maques, i el detallet de la taula i tot, no ha faltat de rés. Maquíssim. Quina feinada !!!!
    Felicitats per la feina ben feta.
    Carmen

    ResponElimina
  7. Quina feinada! I tot és molt bonic. Les fotos, una passada. Desitjo que hagueu tingut un dia molt feliç
    salutacions

    ResponElimina
  8. Espero que lo pasaraís genial ese día, los detalles son super especiales, sobre todo me han encantado las fotos del mini, son preciosas y no te lo vas a creer pero tenemos más fechas en común (yo tb hice la comunión un 23 de mayo)
    besitos.-

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails