dimecres, 1 d’abril del 2009

Instantànies d'Itaca

Aquest és el meu projecte MdeMini d'Abril.
Fa uns dies vaig veure per la tele la nova campanya publicitària del Seat Exeo. Tot i les crítiques per utilitzar el text de Kavafis vol expressar l'idea de que l'important són les meravelles del viatge, no el destí final.
Llavors vaig pensar que jo també volia documentar els meus dies de Setmana Santa d'aquesta manera, gaudir del moment, de la sortida, de l'entorn i de l'instant, i expressar-ho un cop més amb paraules i fotos. No és important el lloc on vas sinó la teva vida durant el viatge.
El meu àlbum de viatge té un espai per escriure i un per fotos, sense molta planificació, amb un esquema senzill i repetitiu, però amb un valor molt especial : m'acompanya la cançó del Lluis Llach, com un recordatori que impulsa a anar cada cop més lluny, abans d'arribar a Itaca.
I com no podia ser d'altre manera, aquí us deixo la cançó :6 comentaris:

 1. Com m'agrada veure una altra interpretació dels mateixos papers per un altre projecte. És sorprenent i enriquidor a l'hora. Aquesta cançó és molt bonica. L'àlbum molt reflexiu i bonic. Com sempre

  ResponElimina
 2. Es sencillamente GENIAL!! Y la canción... lo reconozco no es un cantante que me entusiasme, porque me cuesta mucho entenderle, pero me ha gustado. Si es muy acertada.
  Besitos.-

  ResponElimina
 3. Maica, no conocía tu blog.
  Tus trabajos son preciosos y me han gustado mucho.
  Seguro que te visitaré a menudo.
  Un saludo desde Tarragona :)

  ResponElimina
 4. Súper elegant! I sembla impossible, però al natural encara guanya més.
  Salutacions

  ResponElimina
 5. Si sempre m'encanten les teves idees, avui a més m'has emocionat.
  El fet d'unir-ho tot, kavafis, llach els teus dissenys... ufff!
  massa! Senzillament GENIAL!
  Si alguna vegada vinc per sabadell o em sobra temps quan vaig a bcn a veure la família intentaré de trobar algún d'aquets dissenys.
  T'ho repeteixo G E N I A L!
  ;)

  ResponElimina
 6. Un mini muy bonito :o)

  Gracias por felicitarme.

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails