diumenge, 8 de febrer del 2009

Blokum


Suposo que Blokum ve de bloc. La veritat és que no he pensat de preguntar-ho.
Un bloc va ser el meu primer material d'scrapbook. Encara que sembli estrany, tots els meus projectes passen primer per la meva llibreta. és una llibreta normal que jo vaig alterar una mica amb la frase : "La vida no només es pensa", poder per evitar la meva tendència a acumular idees al cap, que després acaben fetes un garbuix interessant i alhora indesxifrable.
Blokum és una papereria del carrer Mallorca.
Tenen molt material de oficina, escriptura, regal, escolar, i Scrapbook. I aquí és on apareix-ho jo, ja que des del dilluns estic treballant per ells.
No només es tracta de dissenyar, ja ho anireu veient, són moltes més coses i la més important per a mi és el poder contactar amb gent que estima l'scrapbooking com jo i amb gent que sent una inquietud i a la que jo puc engrescar i explicar que és i que significa per a mi.
Aquest últim any he fet molt bones amigues. No son amigues de les de confidències personals, sinó de les que t'ajuntes i ens brillen els ullets quan parlem dels projectes, dels materials, dels tallers, de les fotos. Peró si em coneixeu una mica ja sabreu que jo no em fico en fòrums, ni xats, perquè no m'agrada contactar amb gent d'aquesta manera. Ja se que aquests mitjans salven les distàncies geogràfiques, però no s'han inventat per a mi i ho sento.
Ara tinc l'oportunitat de conèixer més persones com jo i també de motivar, d'ensenyar, i de fer que altres s'il.lusionin i passar-ho bé, que això és el que compta al final de tot. Quasi bé puc dir que és el meu somni fet realitat, i ja ho sabeu : qui no somia és perquè no vol.


Primers dissenys :


I és clar que he fet dissenys aquesta setmana !!. Estan a la botiga, i al seu blog també. I com no, també aquí en teniu la foto amb uns detallets , ja que els dissenys que faig per Blokum penso que s'han de veure en directe. També hem organitzat un MaKe and Take pel proper dissabte 14. I també pels dissabtes següents, ja us aniré explicant. De moment si us sembla passeu pel meu blog MdeMini que hi han novetats.


8 comentaris:

  1. Maica, FELICITATS!!!! Et desitjo el millor, que disfruti's molt d' aquest nou camí i segur que nosaltres també ho farem quan fem tallers amb tu.
    Que afortunada, un somni realitzat.! no tothom ho podem dir. i FELICITATS a Blokum per tenir-te.
    Una abrasada molt forta,
    Carmen Bcn

    ResponElimina
  2. Anda, qué guays!!! y vas a estar en la tienda??? porque no tardaré en ir a verte!!!! felicidades!!!!

    ResponElimina
  3. Fantàstic Maica, molta, moltíssima sort en aquest projecte que inicíes. Per cert, intento escriure comentaris al bloc de Blokum i em demana que m'identifiqui d'una manera que no sé fer. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Això és fantàstic! Segur que faràs una feina excepcional.
    Moltes felicitats!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Maica !!
    Tens uns treballs que totes admirem sempre amb la boca ben oberta, així que estic segura que t'ho passaràs pipa i engrescaràs a un munt de gent nova en aquest hobby que tant ens agrada.
    Molts petons !!

    ResponElimina
  6. ¡¡Enhorabuena!!

    Me alegro de que puedas dedicarte a algo que te gusta tanto :o)

    ResponElimina
  7. Les meves felicitacions Maica, per aquesta nova etapa. Espero que disfrutis molt en la teva nova feina. Endavant!!!! i una forta abraçada.
    Mercè ( de Barcelona a Paris)

    ResponElimina
  8. Ya sabes que estoy super feliz de este nuevo proyecto, y que se que harás que montones de personas se enamoren de este hobby.
    Muchísima suerte!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails