dimarts, 29 de gener del 2008

Cal apendre

Aquest és el llibre que estic llegint actualment. La veritat és que el llegeixo per segona vegada, però ja se sap... l'anglès es mereix una segona oportunitat.
L'Ali Edwards és una dissenyadora gràfica que per motius familiars va començar a utilitzar l'scapbooking. És el de sempre : va tenir un nen , en Simon, i va voler fer-li un àlbum amb les seves millors fotos i no va trobar res que li agradés.
A partir d'aquí va iniciar-se en l'us de materials, papers decorats, embellidors, lletres rub-ons, chipboards.
En aquests moments es dedica a transmetre la seva visió de l'scrapbooking : el dia a dia. Qualsevol petita cosa pot ser rellevant i important per recordar en un futur.
Aquest concepte, juntament amb el seu estil especial, fan que hagi aconseguit un èxit important, dedicant-se en aquests moments a l'ensenyament de l'scrapbooking, a col.laborar en revistes, i també a transmetre una visió de "esperit creatiu" on la finalitat és capturar la vida i fer-la més bonica del que ja és per si mateixa.
El seu bloc és una constant font d'informació sobre productes de tota mena, i també dona idees per fer àlbums de temes concrets, coincidint amb esdeveniments però sempre amb la seva visió de celebrar el dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails