diumenge, 7 de maig de 2017

Week in the Life 2017, un any més


El Week in the Life, de l'Ali Edwards és un d'aquells projectes al que em sento molt obligada. Potser podré dir amb tota certesa que quan deixi de fer-lo, definitivament hauré deixat de fer scrapbook. Però de moment aquí estic un any més.
Aquest any m'he comprat el kit per fer-lo. El kit té uns segells força pràctics, un àlbum amb fundes de sobres, targetes decorades i per escriure, números, lletres, paraules i frases... I a més, aquest any et podies descarregar gratuïtament el kit, de manera que totes les targetes les podies imprimir amb els texts, o bé modificar-les i reescriure-les amb català. Resumint, una pila d'opcions.
I jo, com els nens petits, jugant amb la caixa... enlloc d'utilitzar l'àlbum i les seves fulles he fet servir la funda on venen tots els materials, i uns fulls de fundes de la Becky Higgins que ja tenia, agafats tots ells amb dos brads de mida grossa.


El primer full que fa de tapa té el mes ABRIL amb aquestes lletres tant grosses. El paper que he utilitzat és un paper natural de Ca l'Oliver Moli Paperer.


I a partir d'aquí el projecte segueix un esquema repetiu : el dia de la setmana de paper vegetal dins la funda de mida 10x15, i a la part de dalt del full hi han les fotos, text i decoració.
Durant la setmana del WITL vaig anar escrivint a mà les targetes del kit, tant per davant com per darrera, però tal com us deia, he pogut disposar de tot el kit en format digital, de manera que he transformat una mica la targeta utilitzada i hi he escrit el text de nou amb Photoshop.
Aquesta és la targeta editada, amb els encapçalaments en català. Només cal esborrar el text en anglès i buscar una tipografia semblant (o no), i tornar a escriure.


Tenint els arxius digitals pots modificar qualsevol targeta, però evidentment això et representa un temps addicional i tornar a imprimir amb un paper una mica gruixut.


He anat imprimint les fotos segons les mides de les targetes on les anava enganxat, i en el cas de les fotos que vaig pujar a Instagram les he deixat de mida quadrada.


És un projecte fet amb molta simplicitat, però era la millor manera de fer-lo i acabar-lo en un breu espai de temps. Les targetes per si mateixes ja decoren, algunes amb un petit text i altres amb estampat, de manera que no he vist la necessitat de posar-hi res més.
I finalment, després del diumenge 23, Sant Jordi, hi ha el full que tanca el projecte, amb una mica de resum de la setmana, i una foto de tots 4, o d'una part...


Aquí podeu veure la part de darrera, amb les nostres inicials i anys. 


I un cop guardat.


La meva idea amb aquest projecte era bàsicament acabar-lo, tal com he dit. Vaig comprar-me el kit pensant que això m'ajudaria, perquè comptaria amb materials de sobres, i així ha estat, tot i que com sempre em dono compte que bona part no la puc incorporar perquè la meva vida és en català, i no en anglès.
No faig massa fotos però tot i així n'hi ha més d'una que no l'he pogut posar. El més entretingut ha estat triar-les i fe-les a la mida que tocava, ja que les targetes ja les vaig posar al seu lloc el primer dia.

I això és tot, amb aquest del 2017 faig la meva llista una mica més llarga :

Ja en són uns quants, oi?

1 comentari:

  1. M'encanten els teus treballs i aquest no es menys. Tan personalitzats, un estil tan personal i ple de detalls.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails