divendres, 23 de desembre del 2016

No feu postals de Nadal??

Benvingut Nadal a casa meva. Ha entrat fluixet i amb poca força. Molt poca força.
Però, no faig postals de Nadal??? Sí, obligatòriament com cada any hi han postals.


Aquest any he volgut compartir una bonica foto que tenim tots quatre, en plena celebració dels nostres vint-i-cinc anys de casats. I és que el 2016 té més d'un 25 per celebrar.


La foto és de mida 15x20 cm. He enganxat una base de cartolina blanca darrera perquè tingués més cos i he utilitzat la meitat d'un full de paper decorat de la marca Fancy Pants per fer les tapes. És una tira de 30,5x15,2 cm. de la que he fet dues parts, per fer les tapes, una de 10,5x15,2 cm i l'altra de 20x15,2 cm.
El text que podeu veure està imprès i les tipografies utilitzades són Avenir i Bebas. Un cop impresa la cartolina he estampat a sobre amb tinta daurada dos segells de Tim Holtz. La resta és una mica de decoració feta amb troquels i adhesius puffy de la mateixa col.lecció.



Va ser una bonica celebració. 


I per darrera es veu així, la cartolina blanca i el paper decorat que fa de tapa. 
És una postal senzilla però com sempre he volgut donar protagonisme a la foto. Malgrat tot no hi falten les decoracions petites ni tampoc l'ocell estampat que és la constant de tot el que faig.

El Nadal també té àlbum obligat, però aquest any em centraré només en els dies festius, i potser trigaré uns dies a acabar-lo ja que de moment estic amb un àlbum d'aniversari de 18 anys, que em tindrà força ocupada durant uns dies.

Ens veiem aviat. De moment us desitjo tot el millor pels dies de Nadal, que acabeu de passar bé el que queda d'any i que el 2017 ens porti salut, una mica d'amor i moltes fotos boniques per tenir tresors per sempre.



Bon Nadal
Feliz Navidad
Merry Christmas
Joyeux Nöel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails