dijous, 8 de desembre de 2016

#anovayork

Ja és 8 de Desembre i jo encara sense res de Nadal a sobre la taula.
Que voleu que us digui? No en tinc massa ganes ni de fotos, ni de pessebres ni de Nadales. No obstant, de dissabte no passa que faig les postals per la família.

Des del meu darrer post, ja fa uns dies, he estat a Nova York, he tornat amb por per la meva vida dalt d'un avió=màquina de tortura, i he fet un àlbum de fotos+programa+guia de viatge. És a dir que les dues llibretes que vaig passejar per tot Manhattan i Williamsburg les he ficat dins l'àlbum de fotos.

Però primer de tot, i per si us pot servir, aquí teniu en pdf el document que vaig fer, guia i programa, pels 5 dies que vàrem estar a NY. Us he de dir que no ho vàrem fet tot, i algunes visites eren més ràpides i altres més lentes del que havia previst, però cada moment va ser especial.


I aquí tinc l'àlbum acabat. Al llom hi podeu veure un 25 perquè, potser no ho he dit... he fet 25 anys de casada aquest any, el 16/11, i aquest viatge era un regal per a tots 4.
L'àlbum és de Studio Calico i està molt bé perquè el llom és molt ample. Quan vaig veure que no podria enquadernar amb wir-o vaig optar pel pla B i m'hi ha capigut tot.No és un àbum de fundes, però la primera fulla sí que ho és.


Una de les coses que més m'ha costat de recordar d'aquest viatge justament eren les dates, de manera que va ser el primer que vaig voler remarcar. I estan enganxades entre octubre i novembre...


Aquest planell el tenia de la primera vegada que vaig estar a NY (1992) i, és clar, hi surten les Torres Bessones. Ja veureu a tot el projecte que he utilitzat sempre el mateix paper decorat. De vegades m'agrada fer-ho per donar continuïtat, i tot plegat és molt més fàcil. Si ets com jo que vols fàcil i ràpid, aquest és el teu bloc.
Les pedretes negres són els llocs on hem estat.


I aprofitant la funda hi he guardat els nostres bitllets d'avió
He desmuntat les dues llibretes del post anterior i els separadors de cada dia els he tornat a fer una mica més grans, amb el mateix disseny.


He retallat els fulls interiors de la llibreta, treien la part que estava foradada per l'espiral, i després els hi he fet els forats per posar-los en aquest àlbum.


Algun d'aquests fulls tenia per la part de darrera un sobre enganxat, que ara ja està omplert amb les targetes dels restaurants.


I a continuació dels fulls de la llibreta amb el programa del dia he escrit una mica els records que tinc, no tot el que vàrem fer, sinó alguns detalls.


I pel que fa a les fotos, son de mida 15x20. He utilitzat vàries plantilles de Photoshop per anar col.locant les fotos, i sempre he deixat una mica de marge blanc entre elles. He enganxat foto amb foto per fer les pàgines, però amb una tira de paper decorat per poder-hi fer els forats sense foradar la foto.


He fet vàries combinacions de fotos, segons em convenia... L'àlbum es centra en el programa escrit de manera que és totalment cronològic.També he decorat una mica més els fulls del programa, sempre amb el mateix paper, i poca cosa més.Alguna foto l'he fet amb blanc i negre.


Aquí utilitzo un sobre d'un record comprat a la Biblioteca per posar-hi documentació, reserves per internet i documents una mica grans.
L'esquema que segueix el projecte és el següent :

 • Full de transparència amb el nº del dia
 • Foto
 • Fulls del programa
 • Full escrit a mà
 • La resta de fotosHi han moltes fotos, en total 70 fotos de 15x20. No us espanteu que no les he posat totes!!Aquesta foto inferior ens la va fer una noia catalana amb la que varem coincidir al Top of the Rock. Serà també la nostra foto de la postal d'aquest Nadal.


També podeu veure que he posat tots els noms dels llocs amb tags, per allò d'etiquetar...

Ja per acabar he inclòs algunes fotos de mòbil, que he col.locat dins un full de fundes retallat.També he aprofitat tot el que he pogut del nostre hotel.


Un sobre més amb les entrades.


I aquí teniu la part de dalt del mapa que vèieu al principi, també amb les pedretes negres dels llocs, i la G de Guia, que és la documentació que ve a continuació.


Moooolta literatura. 
Però m'ho vaig passar molt bé preparant-ho i ara m'agrada molt el resultat. És com un llibre amb fotos.


Des d'aquí moltes gràcies al bloc A Nueva York per tota la informació que donen. Només em sap greu que ara ja no té massa sentit que els segueixi.

Fins aviat, amb postals de Nadal.

1 comentari:

 1. Lo primero primerito, ¡felicidades por esos 25 años!
  Vaya currada de álbum, yo creo que nunca he hecho algo así.... Y tu hijo está ya más alto que tu marido, madre mía, si es que los hemos visto crecer... (violines aquí)
  ¿Cómo que no tienes ganas de Navidad? A mí me tienes aquí esperando tus proyectos de este año, no puede ser!
  Un besazo, Maica!
  Ana

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails