dilluns, 15 de desembre de 2014

Imatges d'Advent


Avui us vull mostrar com va evolucionant el meu Imatges d'Advent d'enguany. En l'entrada anterior us comentava que és un petit àlbum de fotos i text on intento deixar constància del meu camí cap al Nadal.

Penso que finalment faré l'enquadernació amb espiral, però això no serà fins que no estigui del tot acabat.A cada foto he posat un comentari, per completar el que diu el text.


He combinat fotos de mòbil amb fotos de la meva càmera. No ens faig masses, i intento triar alguna cosa significativa del Nadal, o que formi part de les coses que fem especialment en aquestes dates. Quan tens fills grans el Nadal i també l'Advent es víuen d'una manera diferent, no amb tanta il.lusió, de manera que m'agrada donar valor a aquestes petites coses.

De moment tinc fet fins el dia 10, tot i que cada dia faig la o les fotos, i escric el diari (és important fer-ho el mateix dia). I paral.lelament estic acabant la nostra postal de Nadal. Aquest any m'ha costat molt inspirar-me : no tenia cap foto que m'agradés, dubtava del missatge, no tenia materials. Penso que l'any passat vaig tenir molta inspiració i aquest any em sentia pressionada per no poder-ho millorar. De vegades penso massa, i un dia m'explotarà el cap si no vigilo...

Però bé, això és el que finalment n'ha sortit : materials de fa 4 anys, un missatge repetit i la única foto de tots 4.


Aquest any celebrem el Nadal a casa nostra. Ens toca cada 4 anys, i per a mi és una celebració especial que visc amb molta il.lusió, i per això la idea de la coroneta que vol imitar les que es posen a les portes i la invitació a entrar, utilitzant la lletra de la cançó de Sisa.

Espero que us hagi agradat.

2 comentaris:

Related Posts with Thumbnails