dimarts, 30 de desembre de 2014

Dies 1, 2 i 3 de SET
Quan vaig rebre el kit de l'Ali Edwards pel Week in the Life vaig decidir que part dels materials els faria servir pel "7", el meu àlbum de Nadal. L'àlbum i les fundes interiors, els 7 números de chipboard, les targetes pel journaling i algunes decoracions van passar a "la reserva" esperant que arribés el moment de començar a editar les fotos i imprimir-les. 


El 26 a la tarda ja vaig començar els detalls inicials, els números amb embossing daurat, la tapa introductòria, una mica-molt de cosetes daurades i paper decorat de la col.lecció Evergreen de Basic Grey.


El kit tenia fundes de diferents mides. La que utilitzo d'introducció per cada dia té una amplada de 7,5 cm i alçada de 21 cm. Hi ha 7 fundes d'aquesta mida i per cada una he tallat una peça de paper decorat i li he posat el núm, juntament amb alguna referència del dia. En aquest cas l'1 és la Nit de Nadal.


He utilitzat dues tipografies, les mateixes que vaig fer servir a les postals de Nadal : Jacques & Gilles i Typewriter Condensed, per posar alguna frase directament a les fotos més grans.


He imprès també les targetes del kit WITL, però he retallat la part de dalt per deixar veure la cara de darrere del paper i també he marcat el dia de la setmana fent un foradet.


Algunes de les fundes també he optat per tallar-les i així ajustar-les més a les fotos que m'agradaven, com aquí que d'un full de 4 espais per 7,5x10cm l'he deixat amb 2.Per decorar he utilitzat les paraules nadalenques que vaig utilitzar pel 7 de 2013 però canviant la tipografia i deixant el fons blanc. He afegit alguna paraula molt pròpia d'aquest any com el "Benvinguts", que ha estat la idea central de la postal de Nadal i també la meva il.lusió de les festes : donar la benvinguda a casa nostra.


També he volgut fer un disseny per l'àlbum d'aquest any, és una mica de vici que tinc...
Ja sabeu que sempre utilitzo molt els números i les inicials, i en aquest projecte he volgut deixar constancia del nombre de persones que érem. Família Centelles = 20.


Aquell primer full que havia adaptat i retallat ara l'utilitzo parcialment per guardar les etiquetes que vaig fer per marcar els llocs de la taula.


Ja veieu que simples : una etiqueta de paper kraft amb esprai daurat, el nom estampat i una etiqueta que recordi la data. El més bonic però és la recepta de pollastre rostit escrita per la meva sogra. Està escanejada i impresa en l'etiqueta de magatzem, per davant i per darrere.


La recepta del primer plat ja la vaig utilitzar fa un parell d'anys i ara faltava el segon plat.


A la funda hi poso la meva etiqueta i la del Joan.
Aquest full també ha estat fruit del "corta i pega". Inicialment vaig tallar la foto superior en 6 parts, ja que el full tenia 12 espais per fotos 5x5cm, però no m'agradava el resultat. No li tallava la cara a ningú, però semblava que la gràcia de la foto es perdia, de manera que de dos fulls de fundes diferents en vaig fer un. Per subjectar la part superior i la inferior he utilitzat un full de transparència, per una banda del full he adherit les dues meitats de fundes i per l'altra banda del full he adherit les fotos i el paper decorat directament.Aquest és un segon disseny d'etiqueta


Per la tarda també van venir la meva germana amb el meu cunyat i les nenes.


Va ser un bonic dia però molt esgotador. Només em van fer una foto i m'hi veig tant cansada que m'he negat a posar-la.


Sant Esteve és el meu Nadal més infantil i el gaudeixo molt. És el moment de cagar el Tió, o la Tronca, com diuen elles, les nenes pallareses.I aquí estic jo, per fi, "con la cara lavá y recien peiná"...


Amb un tercer disseny d'etiqueta.I aquí podeu veure la meitat del full "tunejat" més amunt. El kit portava dues fulles d'aquestes, que són ideals quan tens moltes imatges que t'agraden però no vols fer un macro-àlbum... i tampoc te les vols deixar.


No volia posar decoració per no distreure l'atenció de totes aquestes mini-fotos, de manera que la decoració l'he posat a la meitat reutilitzada.


La foto de grup, la millor de tres, a la primera la Jana es va posar guenya, i a la tercera n'hi havia que no miraven la càmera, perquè ja estaven cansats de tanta foto...


Família Perxés = deu


Fins aquí el 26, el 3 de 7.
7 Dies Especials.

Espero que gaudiu d'aquestes festes i feu algun àlbum de fotos, sigui gran o petit.
Fins Aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails