dimarts, 26 d’agost del 2014

M de mini acabat




Una de les coses que tinc per escrit aquestes vacances és el meu propòsit d'acabar projectes que estan a mitges, i aquest era el primer de la llista. Era una tasca fàcil perquè estava quasi tot fet. Si el recordeu d'aquesta entrada, era un regal de Sant Joan (un regal per a tres, de fet) i el mini era la invitació : "apa, anem a la Moritz, a Barcelona, que fa temps que tinc ganes d'anar-hi, i ja que és el teu sant, vas i m'hi portes".

I ara que ja hi hem anat i vàrem "fer-hi gasto", i ens ho vàrem passar bé, crec que aquest mini-invitació no seria gran cosa si no li hagués posat les quatre fotos que vaig fer amb el mòbil, com una guiri qualsevol de Sabadell. De vegades m'agradaria viure a Barna, però només de vegades. També m'agradaria viure a Girona, o a Palma...

Però tornant al mini, l'he completat amb fotos de mida 15x20 que he retallat a 15x16 cm. i he enganxat directament a les fotos alguna decoració.


Com aquesta etiqueta MdeMini que vaig fer per Sant Joan de fa 2 anys, tot i que l'hi he tallat la part de baix per treure-li la mica de text que duia.


La iluminació era molt càlida, de manera que tots sortim molt grocs-taronges.


També he volgut incloure la caixa d'un got que em vaig comprar per veure cervesa.



 He fet composicions de 4 fotos amb el Photoshop, amb altres imatges del lloc.


He de dir que la botiga és molt divertida, plena de coses relacionades amb la marca i amb la cervesa en general.




I a més pots veure cervesa fresca sense pasteuritzar... Que bona estava!!!
De propina em vaig endur els posa-gots.


Penso que és una bona opció quan es vol fer un regal que impliqui anar a algun lloc : és un projecte en dues etapes, la del regal i després es completa amb les fotos que s'hi fan, de manera que la feina feta inicialment esdevé més valuosa.

I per acabar i de mentre jo segueixo amb la meva llista, us deixo aquest vídeo. Ahir l'Ali Edwards parlava de la Tailor Swift a la seva web, i justament avui la Berta també m'ha ensenyat la seva darrera cançó i el vídeo. Eppp, molt divertida!!! Es diu Shake it off, que suposo que vol dir alguna cosa com "Espolsa-ho".

2 comentaris:

Related Posts with Thumbnails