dimecres, 21 d’agost del 2013

I el Digi-Total d'Agost


I el Digi-Total d'agost me'l dedico del tot. Aquest mes he fet 48 anys i per tant tinc l'excusa perfecta per utilitzar aquesta auto-foto que tenia reservada per un moment especial només per a mi. Bé, ja veieu que la foto està una mica desenfocada per darrere, però és que es veia part de la cuina i la post de planxar... Però que consti que jo no m'he desenfocat... No aquesta vegada..

I retocs a banda, amb aquest layout tanco la sèrie de 4, un per cada membre de la família amb una foto, i unes paraules triades per nosaltres amb les lletres de l'abecedari. D'aquí aquesta mena de títol inventat de Jo amb Beceroles. Podeu veure els altres layouts aquí : Joan, Berta , Pol i també una mica més d'explicació de tot plegat.

Pel que fa a la seva execució, utilitzo una foto única, i amb un paper neutre l'amplio a 30x30 cm i em dona més espai pels texts i decoracions. He utilitzat una etiqueta MdeMini, del kit Per Molts Anys, que podeu veure aquí, i també algun altre detallet.

Canviant de tema, ja fa uns dies que vaig buscant la tipografia del Mediterràniament



No només l' utilitza Estrella Damm, també Font Vella, fins i tot Moritz ha fet un "refrito" amb un Estupendament.... I també Studio Calico amb un segell guapíssim que està en el kit d'agost si no m'equivoco. Doncs bé, finalment ja l'he trobat !!!!! (és que una és una mica lenta), tot i com molt bé diu l'autora NO és una tipografia, sinó la seva lletra, amb una manera sensacional d'utilitzar-la.
I ella es diu Kal Barteski, i podeu trobar un obsequi de la seva part aquí. Ah, i el segell de SC aquí.

I per avui ja n'hi ha prou. Ara estaré uns dies fent l'àlbum de fotos de Mallorca i aviat (espero que sí) ens tornem a veure.


3 comentaris:

  1. Maica!!!
    per molts anys!!
    que guapa estàs!! :)
    gràcies per compartir els teus descobriments!! Ja saps que en faré us,oi??
    Una abraçada ben gran!
    Núria

    ResponElimina
  2. Per molts anys lleoneta, jo també sóc de l'agost ;-) La font m'encanta i segur que la posaré en un lloc o altre!

    ResponElimina
  3. Hola Maica!
    Mireia Sala me recomendó tu blog hablando de scrap digital ;-) Yo soy 100% digital y nunca he trabajado con papel. Voy a echarle un vistazo a tu blog! Qué bien encontrar a alguien que hace cositas en digital!! Lapágina te ha quedado genial!!
    Saludos desde Alicante.
    Cristina
    http://blogcristinadigital.blogspot.com/

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails