dilluns, 1 de juliol de 2013

Endavant digi-total


No us enganyo si dic que practico l'slow-scrap. Massa coses per fer i poc temps fa que els ritmes i les feqüències s'alenteixin. Però penso que si tot i lentament es segueixen objectius assolibles el resultat sempre és positiu i agradable.

Aquest cop, despres de dues setmanes a mig fer, he enllestit un nou Digi-Total, el de maig. Amb el Pol com a "prota" he tornat a treure la llista de paraules amb ordre més o menys alfabètic, més o menys correcte que cada un de nosaltres va escriure un dia de l'estiu passat , i que jo he volgut anar deixant en layouts digitals cada vegada que fèiem anys. Segur que aviat aquestes paraules canviaran, però ara mateix son reflex d'un moment, d'una edat, fins i tot d'algun sentiment...

Per tal que el meu slow-scrap no ho fos més encara, he utilitzat un layout digital de l'AE, que he anat omplit amb paper decorat, la foto del Pol i altres detalls digitals d'aquí i allà. A diferència dels altres layouts que podeu veure aquí i aquí he optat per posar la llista de paraules a la mateixa foto, un cop deixat el subjecte descentrat.

Tot i slow us animo a practicar, a guardar records i a deixar petites constàncies en paper escrit i fotos. Endavant doncs !!!.1 comentari:

  1. M' ha agradat molt posar nom al fet d' anar adelantant projectes poc a poc, "slow-scrap" perfecte definicio, jo també comparteixo aquest ritme... el bon temps fa que el cap de setmana el scrap comparteixi temps, amb l' hort, els pasejos, la familia... mica en mica...

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails