dimecres, 19 de juny del 2013

Cal donar gràcies


S'acaba el cole, un any més... 
La veritat és que amb el Pol i la Berta que han acabat 2on de Eso i 1er de Batxillerat ja no trobo escaient fer regals de fi de curs, també perquè els nois i noies ja s'organitzen i fan els seus regals en grup. Però ves per on m'han encarregat una targeta per aquest final de curs.

Les meves nebodes van a l'escola de Llavorsí, una escola rural amb quatre gatets i gatetes, de manera que el comiat-agraïment el fan juntes. La foto és una foto de instagram i està impresa a 15x15cm. I a partir de la mida de la foto vaig decidir la resta. Com podeu veure és una macro-postal de 30x16 cm, feta amb una cartolina amb relleus, a la que he passat una mica de paper de vidre per destacar-los.

Les lletres de la paraula gràcies estan tallades amb la Cuttlebug i al mateix fer he aprofitat la part que queda del paper un cop passat l'encuny. Ja que parlem de mestres penso que es maco posar-hi lletres, quantes més millor.

També he fet servir aquest cor de paper vegetal que tenia de l'anterior projecte.


La foto està enganxada per dalt i per baix, i els laterals els he deixat lliures i hi he posat aquestes 3 targetes de magatzem perquè cada nena i els papes escriguin alguna coseta, o facin un dibuixet.




I un cop vaig acabar vaig pensar que no tenia sobres d'aquesta mida, de manera que vaig agafar un full de paper vegetal de mida A3 i li vaig fer una funda de lo més simplona i resultona.


I per subjectar la funda una etiqueta MdeMini.


I ja sabeu, ara que s'acaba el cole ve Sant Joan, la nit més curta i el dia més llarg, coca, cava, petards, foc d'estiu, la nit del foc.

Aquest any celebrem un Sant Joan diferent, una mica lluny d'aquí... però espero que també sigui una bonica nit. Ens veiem aviat, amb un àlbum de viatge per fer i el proper Dies al Sol per començar a preparar.

2 comentaris:

  1. Quina preciositat de tarjeta, ple de detalls i minuciosament pensat.
    Gràcies per compartir.

    ResponElimina
  2. Una tarjeta molt bonica!
    Kissitos!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails